Profi Linux / Unix adminisztrátort keresünk
2004-12-19T22:52:13+01:00
2006-07-17T14:15:06+02:00
2022-07-26T16:31:15+02:00
 • Egy jó kis flame kedvéért ? :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Bocsi...

  TE miért regisztráltál itt ?

  Csak kíváncsi vagyok....

  PS: semmi közöm - mielőtt megvádolsz vele - a topicnyitóhoz, sem a munkájához...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kedves Endre (dark half, Tamas?),

  latom a stilusod a regi, anonim zuditod a frocskolodeseidet masokra a velt serelmeid miatt, amit csakis sajat magadnak koszonhetsz.

  Barki szamara nyitottak vagyunk es szivesen megmutatom, hogy mivel foglalkozunk. Ide lehet jonni es meg lehet nezni, utana meg velemenyt lehet alkotni.

  A szemelyeskedeseidbe meg nem vagyok hajlando belemenni. Ellentetben veled, nalunk olyan emberek dolgoznak, akik korrekt munkat tudnak felmutatni, adott hataridore a megfelelo minosegben.

  Udv
  Gero
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • most csak az a bajod, hogy pornos a ceg?
  Vagy van valami masfajta konkret gondod?

  Keveset fizetnek / nem fizetnek? Szemetkednek stb
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • te sem vagy szazas

  Tyrael
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kedves Gero (Gerzson?)

  Ha jól tudom, a West Line Holding, a Szépvölgyi úti irodaházban, nem más, mint kis hazánk, Magyarország egyik legnagyobb pornós telepe. Igen, pornós cég vagytok - és még te nevezed magad művésznek? Mit keresel itt az Artist Pubon? Miért húzod be a romlott, amerikás karrierorientált világodba a magyar művészeket, a dolgozni vágyó fiatalokat? Húzd meg magad, maradj meg a mocskos, pornós világodban egyedül, és ne itt hirdetgess az artistpubon! A hazugságaid, a kizsákmányoló hozzáállásod már messze megelőz téged, nem nagyon fogsz labdába rúgni már ebben az országban! Lassan szedheted a sátorfádat, ha már elég pénzt loptál össze, és mehetsz vissza oda, ahonnan jöttél! Kurvát csinálsz a magyar lányokból, és még van pofád itt művészeket gyűjteni a projektedhez? Hulladék, szemét vagy, szégyent hozol minden alkotó szellemű emberre! Ne rontsd itt a levegőt!

  Íme a grafikáid: Access denied Access denied

  UNDORÍTÓ!

  hát ezekhez keresel tehetséges magyar szakembereket?

  MINDEN magára valamit adó szakembert óva intek ettől az embertől, ettől a cégtől!

  Endre
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Megbizható és profi adminisztrátort kereünk ay USA/ban hostolt NIX alapú szerverfamunkhoz.

  Feladat/elvárások: min. 4 éves szakmai tapasztalat, biztonsági rendszerek, szerverek installálása, finomhangolása, esetleges egyedi megoldások kidolgozása, kritikus hibák elhárítása, hálózati eszközök (routerek, switchek) felügyelete, behatolás detektálás, technológiai tanácsadás, adminisztrátorok továbbképzése


  képességek: DBMS üzemeltetésben szerzett széleskörű tapasztalatok, DBMS finomhangolása (Oracle, Sybase, MSSQL, Mysql, Postgre), Hálózati eszközök (routerek, switchek) konfigurálásában, üzemeltetésében való jártasság
  NIX: Kernel konfiguráció, finomhangolás, fordítás, daemon alkalmazások finomhangolása, fordítása, shell scriptek, alkalmazások írása
  nagy munkabírás és fegyelmezettség, csapatmunka szeretete, jó szervezőkészség, 0-24hs rendelkezésre állás, előny: Windows: Kiterjedt PDC-s, Active Directory tapasztalatok (Erdők, tartománykiszolgálók konfigurálása, üzemeltetése) Windows 2000/XP Pro maximális ismerete.

  Kérjük a jelentkezéseket az alábbi e-mailcímre küldeni: gero [kukac] westlineholding.com
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd