iPhone-on és iPad-en is futni fog az Apple Xcode fejlesztőkörnyezete
2020-04-21T10:28:40+02:00
2020-04-22T11:23:10+02:00
2022-06-29T08:52:09+02:00
 • És már itt is van a komment, amit mindenki várt. :)

  Ha valaki hajlandó annyit áldozni rá (tekintve, hogy igazad van / lesz) és meg is veszi ezeket a dolgokat, akkor miért ne tegye? Sosem értettem, hogy ha adott egy lehetőség, amivel opcionálisan élhet valaki, akkor az miért kell ilyen érzelmeket kiváltson valakiből. Ha valaki úgy érzi, hogy ettől lesz teljes a munkakörnyezete, és nem egy olcsóbb setuppal próbálja meg boldoggá tenni magát, akkor az miért is róható fel neki hibának? :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Megírtam az iPad Air 2-n egy teljes doktori disszertációt. Ráadásul többnyire nem is magic keyboardon, hanem a virtuális billentyűzeten. :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Majd 40 000-ert vehetsh hozza Apple billentyuzetet, 20-ert dokkolot, 500-ert monitort 300-ert monitortartot

  :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Továbbra is tartom az állítást, miszerint egy tablet az tartalom fogyasztásra való, a tartalom előállításhoz PC kell :)

  Na jó, engedményt teszek :)
  pl. tesztek kitöltésére (helyes válasz bepipálása, szókiegészítés, pár szavas indok, ahhoz elmegy -sőt jobb is lehet- egy tablet.... de ennél többre nem.

  [ui: imádom az iPad minit, elfér és már elég nagy olvasáshoz, míg a telefon az szenvedés.
  Kicsi, könnyű, vékony, sokáig tart egy töltés, de hogy hosszú szövegeket gépeljek rajta? Horror!]
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az Apple egyértelmű ambíciója, hogy az iPadet iskolás géppé (is) tegye, aminek viszont jót tesz, ha programozni is lehet rajta. Jelenleg ez Pythonban lehetséges az iPaden, de jót fog tenni, ha lehet majd Swiftben is. Az én gyerekeimnek csak iPadjük van, ez a számítógépük.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 •  Fog. De hogy minek....

  Az Apple most rágyúrt arra, hogy az iPad legyen az új MacBook, gondolom ennek a részeként jött létre az IpadOS verzió, akkor meg lehet egyszerű volt iPhone-ra is kiadni
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Én szeretem, ha fenn vannak a telefonomon a fontosabb fejlesztőeszközök. Van a droidomon C# Shell, PyDroid, ICode Go, UserLAnd... Nem rossz az, ha valahol rádtör a kódolhatnék és nincs PC a közelben.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hogy a Win/Linux alatt fejlesztett kódbázist fordítsa és publikálja?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Fog. De hogy minek....
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd