C# projektet keresek ill. tanulás céljára kínálok
2020-04-15T19:14:01+02:00
2020-04-15T19:14:04+02:00
2022-07-20T15:47:18+02:00
 • Sziasztok, 

  15 éves fejlesztői múlttal c# projektet keresek. Az elmúlt 5-6 évben többnyire mobil és asztal alkalmazások implementálásával foglalkoztam, de akadtak olykor kisebb webes projektek is. Tehát Xamarin, WPF, ASP.NET első körben.

  Sok képzésen voltam a Microsoft-nál, és volt, hogy én is előadtam, van olyan szakmai könyv, amiben segítettem. 

  Tanítani is szoktam informatika tárgyat programozást, iskolákban is. 

  A diplomamunkám egy motoros alkalmazás fejlesztése volt, amit jelenleg épp újraírok a szabadidőmben.

  Az elmúlt  évek alatt sikerült jelentősen mélyebben beleásni magam fejlesztés terén is a járműtechnika világába, írtam egy gumihőmérő, és egy benzinátfolyásmérő alkalmazást. 

  Bár vannak más jellegű implementációim is mind a mai napig, pl banki alkalmazások fejlesztése, irodai alkalmazások fejlesztése, képszerkesztő alkalmazás, és még sorolhatnám, de persze a legkedveltebb terület a járművek, és ahhoz kapcsolódó irányzatok lettek. 

  Csapatban és egyedül is szeretek dolgozni, de az elmúlt pár évben inkább egyedül dolgoztam egy - egy kisebb, nagyobb projekten.

  Ha van olyan ötleted, amit szeretnél megvalósíttatni, és fejlesztőt keresel rá, keress ; ha csapattagot keresel egy projekt megvalósításához, keress!

  A diplomamunkám újraírásán kívül van más saját projekt ötlet és terv is, persze jármű, ill, szerelés témában. Amint lesz kis időm, szeretném elkezdeni. Azt hiszem nyáron már eljutok addig. Ha valakinek a jelenlegi helyzetben lenne kedve gyakorolni, és szüksége lenne mentorálásra, tapasztalatszerzésre a szakmában, érdekes témában mérnöki elvekkel gondolkozni,tervezni, implementálni tanulni- szintén keressen! :)

  Köszönöm a figyelmet!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd