Beágyazható PDF nyomtatás
2020-03-23T17:21:02+01:00
2020-03-29T22:42:18+02:00
2022-07-20T16:02:02+02:00
 • Vfp igen. Egy windows printjobot  (pl. Egy számlát) .pdf fájlba tenni. Mivel a számla készítés azért egy egyszer elvégezhető fontos művelet, így a legfontosabb az lenne, hogy ez tuti minden gépen, op. rendszeren megbízhatóan hibamentesen, gyorsan menjen.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ja, látom, hogy VFP
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia!

  Pontosan mi a cél? Egy printjob-ot PDF-re konvertálni avagy egy reportból PDF kimenetet csinálni vagy PDF-et összerakni esetleg egy sablon alapján az alapoktól vagy valami másról van szó? 

  Egy kicsit konkrétabban leírnád, mi a feljesztőkörnyezet (eddigi hozzászólásaid alapján talán VFP? :)) és miből/mit szeretnél csinálni?

  Miért fontos a PDF-nyomtató?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia!

  Tudom nem nekem adtad a tippet, de : ÖRÖK hála érte!
  Ha kell valakinek a lefordított a libhpdf.lib írjon.

  B.T.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ez esetleg? libHaru? ez egy nyílt forráskódú ANSI-C könyvtár, ha tudsz natív függvényeket hívni akkor ezt valószínüleg tudod használni
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hali!

  Próbáld meg felismerni, hogy mi a különbség a Tudástár (konkrét programozási/fejlesztési kérdések, megoldandó programozás/fejlesztési problémák színtere – ahol tévesen nyitottad ezt a témát) és a Társalgó (kötetlen beszélgetések, ötletelések, eszmecserék, viták, vélemény-, javaslat- és ajánlat-kérések helyszíne – ahol nyitnod kellett volna ezt a témát és ahova most áthelyeztem) között, és a jövőben új téma nyitásánál alkalmazd is ezt az ismeretet. Köszönöm.

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Egy elég régi fejlesztő környezettel dolgozom, amely azért képes külső API stb. hívásra. Keresek egy lehetőleg ingyenes,( vagy nem drágán korlátlanul az alkalmazásomhoz adható) olyan PDF nyomtató megoldást, amely különösebb telepítést nem igényel, a saját VFP alkalmazásom mellé korlátlanul adhatom a felhasználóknak, mindenféle futási környezetekben jól működik.
  Most a PDFCreator telepítését kérem, és azt hívom programból, de talán jobb lenne egy olyan megoldás, ami nem igényel felhasználói telepítést. Jó, ha én vezérelhetem a létrejövő fájl nevét útvonalát, valamint esetleg az is jó volna, ha a létrejött fájlt szükség esetén csatolmányként betéve bekínáljon az alapértelmezett (bármely) levelezőprogramba egy kitöltött, de még küldésre váró levelet.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd