Első Spring-MVC oldalam
2019-09-30T20:50:01+02:00
2019-10-01T09:55:26+02:00
2022-07-20T19:08:24+02:00
 • Kb. 30-40 órám van benne. Bár a Spring és Hibernate nem volt teljesen ismeretlen számomra, de azért okozott némi fejtörést mire rájöttem, mi merre hány méter.

  Köszönöm a figyelmeztetést. Javítottam a behúzásokat. Lusta voltam beállítani a formázást az Eclipse-ben. A rest kétszer fárad, ahogy a mondás tartja.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Aprosagnak tunhet de ha csapatban dolgozol eleg bosszanto tud lenni, hogy inkonzisztensen hasznalsz tab-ot es space-et amitol helyenkent eleg furan nez ki a kod. Pl itt: kjaron83/HangoutTips

  Szerk: Most latom @danigore is pontosan ugyanezt irta
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szép, nekem bejön! És gyors is. Mennyi idő alatt csináltad?

  Annyi tanácsot adnék, hogy a kód durván szét van csúszva, és ezen (főleg céges környezetben) perverz szinten kattognak (végülis érthető). Nem vágom, hogy java-ban mi az a szabvány, ami tisztán megfogalmazza, hogy mikor kell egy sorba írnod a kapcsos nyitó zárójelet a metódus nevével, és mikor kell 4 space-t ütnöd, vagy, hogy kell-e space a zárójel és az argument első karaktere között stb, mindenesetre valami 2 óra alatt memorizálható dokumentum, aminek a bemagolása nélkül lehet elvérzel egy strict állásinterjún. (... az már más kérdés, hogy akarsz-e olyan helyen dolgozni, ahol fontosabb a logikádnál, hogy az interjú pillanatában ismered-e az adott nyelv ~300 soros szabvány doksijában megfogalmazott ~8 coding + ~6 style standard-et... de azért nézz utána!)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!

  Néhány hete kaptam egy meghívót az ip2location programozói versenyére. Ilyenen még nem vettem részt és jó mókának tűnt, ezért belevágtam. Illetve már rég óta bele akartam magam ásni a Spring keretrendszerbe is, ezért úgy döntöttem összekötöm a két dolgot.

  Tulajdonképpen elkészültem azzal, amit eredetileg akartam, bár még van néhány finomítani való. Lehetne tisztább is a kód és még nem nagyon dokumentáltam. Ezeket mindenképp pótolni fogom.

  A kérdésem hozzátok az lenne, hogy a kódba beletekintve láttok -e olyat, amit ti nem így csinálnátok? Korábban csak érintőlegesen foglalkoztam Spring-gel és nem tudom, hogy megfelelne -e a kódom valós, céges környezetben. Le mernétek így adni a főnöknek?

  A másik kérdésem az lenne, hogy hogyan kéne teszteket írnom Spring-MVC környezetben? Egyáltalán mit lehetne tesztelni?

  Természetesen, szívesen fogadok bármilyen ötletet, vagy kritikát az oldallal kapcsolatban.

  Végezetül, hálás lennék, ha csillagoznátok a projektet a GitHub-on. Köszönöm.

  A projekt repója: kjaron83/HangoutTips
  Weboldal: Hangout Tips

  Előre is köszönöm a válaszokat.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd