IT Account Manager
2019-07-09T16:56:26+02:00
2019-07-09T16:56:28+02:00
2022-07-20T20:31:53+02:00
 • IT Account Managert keresünk!

   

  Az IT nem csak a kódokról szól. Sőt a nagy része olyan zsonglőrmutatványok sora, ami egyeztetésekről, sales-ről és leginkább aktív kommunikációról szól. Te is szeretnél karriert építeni a legmenőbb ágazatban? Esetleg már el is kezdted? Akkor gyere és ismerj meg minket.

  Egy dinamikusan fejlődő Londoni-Budapesti Webfejlesztő cég vagyunk és az ügyféloldali kapcsolattartáshoz / post-sale deal (szerződés utáni üzleti igények kezelése) és a PM csapattal való kapcsolattartáshoz keresünk egy nyitott, kreatív csapattagot.

  A programunk menete:

  Lesz egy izgalmas kiválasztási folyamat. Aztán egy teljes napot együtt töltünk és bemutatjuk Neked a cégcsoportunkat. Ha a nap végén úgy érzed, hogy ez a Te utad, akkor indul a mentor-hónapod. Támogatással, útmutatással, fix napi és heti megbeszélésekkel segítünk Téged. Az első hónap után, egy vizsgafeladat elvégzésével és a saját értékeléseddel szintet léphetsz és teljes állományban indul a karriered.

   

  • Olyan pályázót keresünk most, aki már rendelkezik legalább két éves ügyfélkapcsolati területen szerzett tapasztalattal, (Sales, Projekt Management)
  • Bátran kezeli az ügyfél oldali kommunikációt, social media hálót és szereti mozgásban tartani a pozícióját kreatív, izgalmas ötletekkel.
  • Nem skatulyázunk be senkit. Nem azt a nagy tehetséget keressük, aki már mindent tud, mert olyan nincs, nem hiszünk benne. Ez a szakma olyan gyorsan mozog, mint egy lavina. Nincsenek bebetonozott módszerek. Alkalmazkodás és bátorság a mottónk. És az életkorod csak egy szám a képletben.
  • Lehetsz szemtelenül fiatal vagy nagy múltú „vénróka”. Csapattagot keresünk, nem dolgozót.


  Néhány képességre azért szükséged lesz:

  • Gyors / vakon gépelés
  • Jó angol írás/beszéd alapok
  • Account, PM, Sales tapasztalati/ oktatási alapok
  • IT elkötelezettség


  Így jelentkezz:

  A programra írásban és friss LinkedIn profillal, vagy CV-vel tudsz jelentkezni. Mellékelj nekünk egy indoklást, hogy miért szeretnél részt venni rajta.
  Jelentkezési felületek: carreer@stilldesign.hu,
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd