Google Play
2019-01-20T00:23:31+01:00
2019-01-22T18:00:07+01:00
2022-07-20T23:59:13+02:00
 • Akkor vegetek. Sok millio ft kell reklamra, hogy beinduljon
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hali!

  1. Próbáld meg felismerni, hogy mi a különbség a Tudástár (konkrét kérdések, megoldandó problémák színtere – ahol tévesen nyitottad ezt a témát) és a Társalgó (kötetlen beszélgetések, ötletelések, eszmecserék, viták, vélemény-, javaslat- és ajánlat-kérések helyszíne – ahol nyitnod kellett volna ezt a témát és ahova most áthelyeztem) között, és a jövőben új téma nyitásánál alkalmazd is ezt az ismeretet.
  2. Próbálj meg normális, a problémát (témát) jól körülíró címet adni a topikodnak.
  3. Amennyiben a jövőben tényleg konkrét programozási kérdésed/problémád lenne, és a Tudástárban nyitsz majd neki topikot, akkor próbáld meg a megfelelő kategóriá(k)ba besorolni azt, ugyanis, ennek a „probléma-halmaznak” vajmi kevés köze van a Társalgó-hoz (azon kívül, hogy ott kellett volna megnyitnod), a Prog.hu-hoz és a Játékok és fejtörők-höz (amikbe besoroltad). Nem véletlenül vannak a kategóriák.

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szerinted mit tudunk mi leírni, amit a Google nem írt le a tutorialban?
  Google Play  |  Android Developers
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok, lenne pár kerdesem. Ha már le van fejlesztve egy applikacio akkor ahhoz hogy Google Playbe tudjuk rakni milyen különböző kiadások vannak, úgy értem hogy Kell e azért fizetni hogy hogy a híres appok között legyen, minden érdekel mert hallottam olyat hogy hogy az is költség ha valakivel frissítettem vagy hogy kezeli hogy a legjobbak közt legyen,illetve, az appunk ingyenes lesz de viszont a játékban mikrotranzakcio is lesz és a bevételt ebből illetve a reklámokból várjuk, a másik hogy ha fent lesz az app akkor maga a Google fogja beadni a felhasználóknak az én appomba a hirdetéseket? Vagy hogy van ez? 
  Illetve mennyi pénzt hoz mondjuk 1 reklám az appban, egy felhasználó mennyit hoz maga az ár érdekel.köszönöm szépen
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd