Kötelező lesz támogatni az iPhone X hülyeségét az iOS app-okban

Kötelező lesz támogatni az iPhone X hülyeségét az iOS app-okban
2018-05-08T13:10:19+02:00
2018-05-10T13:21:47+02:00
2022-10-18T18:55:33+02:00
 • Megtudni meg valószínűleg sose fogjuk, mert a Valve épp most találta ki, hogy fejleszt egyet (többek közt) iOS-re: News - NEW STEAM APPS TO EXTEND SERVICE OFFERINGS - bár külön appokról írnak, könnyen lehet, hogy ezzel kapcsolatban a Steam kliensbe is belenyúlnak.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha ingyenes alkalmazások nincsenek a boltban, amikre a vevő igényt tartana, akkor nem veszi meg a készüléket sem. Keres alternatívát (mármint valódi piacgazdaságban).
  Ennyire egyszerű.

  Ez 10+ éve még talán így is volt, most már Steam nélkül is maradna app a Store-ban... Ráadásul ugye ott az app és működik, egyelőre úgy tűnik, hogy csak update-nél kéne hozzányúlni, ami úgyis arról szól, hogy "hozzá lett nyúlva". A dolog bonyolultságát lásd az előső hsz-ban.
  Amúgy meg ugye arról a készülékről beszélünk, amit copy-paste nélkül is vittek, mint a cukrot, nyilván a Steam appal kapcsolatos bármiféle kényelmetlenség sokat számítana.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Itt nem a pénz számít, hanem a tény, hogy kb. a gamerek fele használ steamet

  Van erre valami statisztikád? . Amúgy nem komolyan kérdezem, de ...

  így nem célszerű egy ekkora embertömeget basztatn

  ... az update-elés lehetőségéről van szó (tehát a jelenlegi változat létezik és működik), ráadásul pont egy olyan app kapcsán, ami egy végtelenül primitív, egyablakos-egytabos böngésző. Képarány, látvány nem játszik, átírni "notch-osra" triviális.

  Nem lenne pozitív marketing.

  Nem vagyok róla meggyőződve, hogy az Apple is így látná és/vagy érdekelné. Annyira nem követem a céget, de szerintem igen csekély számú esetben avatkoztak be, vagy egyáltalán reagáltak bármit pusztán közfelháborodás miatt (perek, fogyasztóvédelem, stb. nélkül).
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Üzletileg az alkamazásbolt is fontos meg a készülékeladás is.

  Ha ingyenes alkalmazások nincsenek a boltban, amikre a vevő igényt tartana, akkor nem veszi meg a készüléket sem. Keres alternatívát (mármint valódi piacgazdaságban).
  Ennyire egyszerű.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Itt nem a pénz számít, hanem a tény, hogy kb. a gamerek fele használ steamet, így nem célszerű egy ekkora embertömeget basztatni...
  Nem lenne pozitív marketing.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Afelől ne legyen kétséged, hogy az Apple-nek mennyire fontos egy - az évenkénti regisztrációt leszámítva - semmilyen bevételt nem termelő app jelenléte a Store-ban: semennyire.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az apple csinalt egy tervezesi hibat ez a notch. Mivel manapsag meg nem jottek ra, hogy a led kijelzo ala rejtsek el a dolgot ugy, hogy ne legyen ott az a csunya fekete bizbaz. De ne aggodj par even belul rajonnek. En mar ramutattam egy cikkben nekik, hogy nem megoldhatatlan azert a dolog. Javasoltam amugy egy normalis kamerat is, mivel nem ertem miert van minden telefonon 2 kamera, amikor 1 kameraval megoldhato lenne az egesz. Tegyuk fel, hogy az a kamera tudna forogni.. akkor pl nem is kene minden telefonra 2 vagy tobb kamera, hanem rogton a fele eleg lenne, nagyobb felbontasban. Ez a masik tervezesi hiba a szememben. Persze tudom forgo alkatresz. De 2018 van... semmi ujitast nem vallalnak.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kíváncsi lennék, hogy pl a Steam esetén melyikőjüknek fontosabb a másik.

  Arra gondolok, hogy előbb adná fel az Apple a "nem frissítheti a Valve a Steam appot addig, amíg nem rakja bele ezt a remek dolgot" vagy a Steam-nek kell annyira az apple store (igen, mivel 1 éve frissítettek..ezért kb leszarják :D, hisz kvázi csak autentikációra jó az app), hogy beadnák a derekukat.


  A felhasználók véleményét is szívesen megnézném. Melyik felet támadnák meg. Én mindkettő esetben az Apple-re voksolok.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem lett volna egyszerűbb oda rendszer infót megjeleníteni?
  Pl. állandó óra, státus iconok, stb?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hát... Steam appot egy éve frissítették utoljára, nem hiszem hogy sürgős lenne Valve-nak egy kényszerített frissítés, pedig botrányos egy app. Az már komolyabb motiváció lenne, ha el is távolítanák azokat az appokat, amik nem kezdik el támogatni, de az Apple sem hülye. Ez nem egy olyan dolog amit mindenki 2 hónap alatt össze tud hozni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem rossz elgondolás, de ez csak fél megoldás. Ha onnan lecsíp a fejlesztő néhány pixelt, akkor más lesz a képaránya az alkalmazásnak amin a hasznos dolgok jelenhetnek meg.
  Más kérdés az is, hogy néz majd úgy ki az "app" (mert iOS-en minden app), hogy nagy feketeség a teteje. Mondjuk aki X-et vett, meg is érdemli, hogy ormótlan kinézetű appokat nézegessen.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Már pedig a cikkel semmi gond.
  Egy retardált hülyeséget kell támogatniuk a fejlesztőknek, amit valószínű páréven belül az apple is dobni fog, csak mer épp úgy támad kedvük.
  Ez így nem kicsit gáz...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Most komolyan az a baj hogy Apple elvarja hogy rendesen meglegyenek csinalva az appok? Gaz ez a cikk nagyon
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sötét vagyok a témához, de ha tippelnem kellene, akkor senkit nem gátolnak abban hogy támogassa a notch-ot, de konkrétan csak két fekete téglalapot jelenítsen meg. Így támogatva is van, meg nincs is.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd