Több pénzt fog adni az alkalmazásfejlesztőknek a Microsoft

Több pénzt fog adni az alkalmazásfejlesztőknek a Microsoft
2018-05-08T07:18:35+02:00
2018-05-12T13:37:05+02:00
2022-10-18T18:55:31+02:00
 • Egy kis szépséghiba a számításban, hogy az eddigi 30% sem 30% volt, mert először az Áfát vonták le, majd a 30%-ot (mindegyik app boltnál így van). Tehát Magyarország esetén a 30% az igazából kb 45% levonás. EU-s országoknál hasonlóan.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szerintem itt a fő cél, hogy rászoktassák a desktop developereket a store-ra. Ma ha egy desktop szoftvert akarsz eladni akkor valami third party payment providert kell szerezned és rajta keresztül bonyolítani az üzletet. Most a microsoft gyakorlatilag 5%-ért ad neked payment felületet (kb. ennyi máshol is) és további 10%-ért még hoz neked vevőt is. Ez azért sok régi céget oda fog vonzani.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szegény hülye MS, ha ezzel kezdte volna, amikor még létezett mobil platformja, lehet hogy minden másképp alakult volna. De már mindegy, eső után köpönyeg.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Értelmetlen összehasonlítás (mobil vs desktop store),

  Ezért is jó, hogy rajtad kívül senki fel sem vetett ilyen összehasonlítást (bár megjegyzem, akkor sem lenne értelmetlen). Ugyanis sem a Windows Store, sem a Google Play, de még az App Store sem csak mobil vagy csak desktop alkalmazásokat árul.

  Nem mintha egyébként legkésőbb a hibrid tabletek megjelenése óta ez a két dolog (ti. a mobil és a desktop) akár csak eszközszinten is élesen elválasztható lenne egymástól. Csak mondom, ezt is.

  ettől nem lesz vonzóbb az UWP.

  Neked és szerinted. Aki meg üzletként tekint a vállalkozására, annak nyilván de, az lesz. Nem mintha a Windows Store-ba csak UWP alkalmazásokat lehetne feltölteni, illetve azt kellene vele célozni, mert hogy jó ideje Win32-es és .NET programokat is be lehet csomagolni és árulni rajta keresztül. Csak mondom, ezt is.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Es vki vesz is ott vmit? En meg sose meg se nyitottam... ezzel szemben a google play t mobilon kevesebbszer, de azert megnyitom...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Értelmetlen összehasonlítás (mobil vs desktop store), ettől nem lesz vonzóbb az UWP.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd