Hozzászólások időrendje
2018-04-13T12:57:58+02:00
2018-04-14T16:06:24+02:00
2022-07-21T06:43:44+02:00
 • Hali!

  lehetne olyat is csinalni, hogy te dontod el, hogy legregebb legyen elol vagy forditva.

  Hajrá!

  Ezereves ganyolt vacak.

  Mert te aztán meg tudod állapítani.

  a pcforumon a sok pistike a vga javal mit tud segiteni?

  Nem csak pistikék vannak a PC Forum-on.

  az ssl/tls es az nginx, apache a programozas szerves resze.

  Miért lenne a programozás része? Végül is, a gépedet is össze kell rakni, ha programozni szeretnél, sőt az operációs rendszer is fel kell telepíteni. Ráadásul, a hálózatot is fel/ki kell többnyire építeni. Ezek is a programozás része így, nem? 

  mondhatom ezeknek a tokoknek....

  Mondja ezt egy olyan, aki mindent szögnek néz, ha kalapács van a kezében. 

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Azért, mert te nem értesz valamit, az még nem biztos, hogy az rossz vagy illogikus. Lehet, hogy csak te nem értesz valamit. Lásd még: A te érvelési hibád: Személyes kétely
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A hozzászólások időrendje eddig is így volt a társalgóban?

  Másfél évtized óta így van.

  Nekem nagyon zavaró hogy nem lefelé kell haladni az olvasásba hanem felfelé ezért mindíg fel-le kell görgetni közben az ablakot.

  Egyszer. Utána meg minden új hozzászólásnál azonnal azt látod, görgetés nélkül is. Fordítva sokkal rosszabb lenne, hiszen akkor minden új hozzászólásnál le kellene görgetned a lap aljára, sőt, több oldal esetén az utolsó oldalra is lapoznod ahhoz, hogy lásd az új hozzászólás(oka)t.

  Ez eddig nem emlékszem hogy zavart volna ezért kérdezem hogy volt változtatva valami?

  Semmi.

  A tudástárban pont fordítva van ahogy nekem olvasható.

  Igen, ott fordítva van, mert ott
  1. jellemzően sokkal kevesebb hozzászólás születik egy témában, így a görgetés nem akkora probléma,
  2. a téma leglényegesebb - vagy akár csak egyáltalán érdekes - részei: a kérdés és a megoldás amúgy is ki vannak emelve mindjárt első és második hozzászólásnak (függetlenül attól, hogy időrendben hol helyezkedik el), így azok elolvasásához abszolút nem kell görgetni
  3. sokkal gyakrabban fordul elő, hogy valaki úgy esik be a témába, hogy azt korábban nem követte és nem szólt hozzá, amely esetben az időrendnek megfelelő, normál lefelé görgetős sorrend a legkényelmesebb számára az egész téma átolvasásához.

  Ezért vannak a tudástárban időrendben, míg a társalgóban fordított időrendi sorrendben a hozzászólások. Ti. mert így logikus, így a legkényelmesebb az olvasók/hozzászólók számára - legalábbis a legtöbb esetben és a legtöbb helyzetben.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ez a magyar beleszaras. lehetne olyat is csinalni, hogy te dontod el, hogy legregebb legyen elol vagy forditva.

  Nincs egy jol osszerakott allas rovat se. Szinte semmi fejlesztes. Csoda, hogy mukodik az oldal. Ezereves ganyolt vacak.  

  Ha a szerencstlen egy ssl/tls beallitasrol kerdez, akkor atiranyitjak a pcforumra. a pcforumon a sok pistike a vga javal mit tud segiteni?

  az ssl/tls es az nginx, apache a programozas szerves resze. nem lezarni kell es atiranyitani egy ilyen kerdest... mondhatom ezeknek a tokoknek....
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Köszi megnéztem ! Valósszínűleg eddig csak a tudástárat olvasgattam azért nem tűnt fel a dolog. Amikor élő beszélgetések mennek és a válaszokra vagyunk kíváncsiak akkor valóban jó hogy fent van a legújabb. Egy régebbi beszélgetésbe beleolvasni azonban így már elég fárasztó. Látom valóban évtizedes dologról van szó és azért másoknak is fura. Ha nincs jobb megoldás akkor ez van, elfogadjuk, de azért jó benne :).
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Esteleg lehetne beállíthatóvá tenni a sorrendet kedves fejlesztők?

  Anno én is felvetettem ezt a lehetőséget. Itt válaszolt rá Sting: https://prog.hu/tarsalgo/157219/hibak-a-prog-hu-n-topic?no=451#e451
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hali!

  A hozzászólások időrendje eddig is így volt a társalgóban?

  Minimum másfél évtizede így van. A legkorábbi ezzel foglalkozó posztot – most hirtelen kereséssel – 2003-ból találtam, tehát elég régóta így van. Az okát is megtalálod a linkelt hozzászólásban.

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Köszömöm a visszajelzést, megnyugatató hogy ezekszerint nem csak én bénázok el valamit! :)
  Nekem ez így olyan kb mintha egy könyvet hátulról kezdenék el olvasni visszafelé. Végülis lehet csak furcsa. Esteleg lehetne beállíthatóvá tenni a sorrendet kedves fejlesztők?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nekem is hol fentről lefelé, hol lentről felfelé van.

  Még nem figyeltem meg, hogy hol merre halad (Tudástár, Társalgó...)

  Tényleg lehetne következetes mindenhol. Vagy csak lentről felfelé, vagy fentről lefelé. MINDENHOL.

  Bár bosszantó, de elfogadtam, mint axiómát.

  W.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!

  A hozzászólások időrendje eddig is így volt a társalgóban? Nekem nagyon zavaró hogy nem lefelé kell haladni az olvasásba hanem felfelé ezért mindíg fel-le kell görgetni közben az ablakot. Nekem úgy logikus hogy legfelül az első hozzászólás van. Ez eddig nem emlékszem hogy zavart volna ezért kérdezem hogy volt változtatva valami? A tudástárban pont fordítva van ahogy nekem olvasható. Valami beállítási probléma van vagy mi lehet az oka?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd