Applikáció fejlesztés
2018-04-04T12:33:07+02:00
2018-04-05T13:33:25+02:00
2022-07-21T06:53:43+02:00
 • Na most már te is érted látom, már nem nevezel se hülyének se idiótának én csak ennyit akartam elérni:) Igen, lehet valóban nem akarás volt bennem. És a moderátor tök egyértelmű hogy rendre utasít, így helyes. És igen, valóban az a cél hogy vegyem észre magam olvassak, ne legyek figyelmetlen, és nem az a cél hogy a lelkembe gázoljanak, de ez mégis ilyen volt:) Azzal hogy hülyének titulálnak lehet jobban bennem ragad? ;)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • nem hiszem el, hogy még sosem szegtél meg véletlenül egy közlekedési szabályt sem

  Nem a szabályszegés ténye a lényeg, hanem hogy szándékosan meg sem akartad ismerni, fel sem akartad fogni a szabályokat. Nem azért, mert egyébként hülye lennél hozzá, csak mert gondolom az idődbe nem fért bele a 2x2 erre vonatkozó sor elolvasása.

  Az emberek gyakran úgy jönnek ide segítséget kérni, hogy képtelenek vagy nem akarják elolvasni és megérteni a megfelelő rovatra, témacímre, kategóriacímkékre, stb. vonatkozó szabályokat. Ez nem figyelmetlenség, hanem "nem akarás", ezért szól a moderátor. Lehetne kérlelni, vagy cuki kis cicákat küldeni figyelmeztetés helyett, vagy privátban írni, de egyik sem működik olyan hatékonyan, mint egy nyilvános figyelmeztetés. Gondolom nem az a cél, hogy a lelkedbe gázoljanak, hanem hogy felfogd, emlékezz és legközelebb már lehetőleg megfelelően nyisd meg a témádat.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Igazad van, bár azt nem hiszem el, hogy még sosem szegtél meg véletlenül egy közlekedési szabályt sem :)  De látom nem érted mi volt az alap gondom:) Akkor tituláljon tudatlannak, de ne hülyének.  Tényleg nem érted mi volt a problémám?:)

  Nem a figyelmeztetéssel volt a bajom, teljesen jogos és igaza van.  Elismerem a tévedésem, hányszor hangsúlyozzam még, egy hozzászólásomban sem írtam le, hogy nem tévedtem és nekem van igazam:) 

  És látod, te is idiótának nevezel, pedig nem az vagyok hanem tudatlan, figyelmetlen, bunkó, kötekedő stb.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Van egy viszonylag új "játékos" a Google műhelyéből. Előnye, hogy a Google van mögötte, hátránya, hogy még kevés app készült vele, így ha elakadsz, akkor jó eséllyel nem fogsz annyi segítséget találni, mint mondjuk Xamarinhoz.

  Ez itt az: Flutter - Beautiful native apps in record time

  Én is hasonló kérdés előtt állok, bár inkább az ősz vagy a jövő év kérdése lesz ez, ezért valamivel szerencsésebb helyzetben vagyok.

  Facebook-on egyébként van Xamarin fejlesztői csoport, ahol érdemes körbekérdezned olyanokat, akiknek már komolyabb gyakorlati tapasztalatuk van. A facebook csoport neve: xamaringroup.hu
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nekem inkább az a gondom, hogy a két kategória tévút.
  Vannak a konkrét problémák és az általános problémák.
  Na az én értelmezésemben az általános problémák nagyon nem "társalgás".
  Azok kérem komoly, néha még a konkrét problémánál is fontosabb témák.

  A figyelmeztetésre. Egyrész túl hangsúlyos (és feleslegesen kioktató) másrészt a fenti ok miatt szubjektív hogy én mit érzek szakmai problémának és mikortól lép társalgási kategóriába. Vagyis nem hülye vagyok adott esetben, csak más az értékrendem :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Lehet még rajta vitatkozni sokáig, de ha én új helyen vagyok, inkább lassabban haladok és óvatosabban, körültekintőbben vezetek, hogy véletlenül se felejtsek el megadni egy elsőbbséget. Igen, miért kap az olyan jogosítványt, aki figyelmen kívül hagyja a szabályokat? (Akár figyelmetlen, akár balf@sz, nem számít.)

  Ha egy új fórumra kerülsz, pont ugyanez a helyzet, ismerd meg az ottani kultúrát és szabályokat, mielőtt írsz, ha meg már ehhez nem vetted a fáradságot, legalább ne vitatkozz azzal, aki figyelmeztet a helyzetre.

  "te miért nem bírtad megállni szó nélkül?"
  Elég sokat olvasom ezt a fórumot, egyszerűen zavart a hozzászólásod, hozzáállásod, így gondoltam jelzem, hogy nem csak netangel szerint nincs igazad. Te nem igazságtalan vagy (ahogy a moderátorok sem azok), te - legalábbis ezt a platformot tekintve - tudatlan vagy, ami sokkal zavaróbb. A trollokkal meg lehet birkózni, meg úgyis ki lesz az egész szál moderálva adott esetben, de az idiótákkal nehéz dűlőre jutni, mert soha nem hajlandóak elismerni a tévedésüket.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A linket köszönöm

  Ne haragudj a figyelmetlenség nem pontosan az amit írtál?:) Igen, lehet nem akartam, lehet nem tudtam és ez figyelmetlenség (szándékos vagy szándéktalan) de az nem egyenlő azzal hogy nem tudok olvasni és szöveget értelmezni, magyarán hülye vagyok. Ha nem adod meg a jobbkézszabályt mert új helyen vagy, hátul üvöltenek a gyerekek és véletlenül benézed akkor hogy viseled az igazságtalanul anyázókat akik nem azt mondják neked hogy legközelebb figyelj oda, hanem azt hogy tanulj meg vezetni, meg miért kap az ilyen balf@sz jogosítványt? Ha nem érzed ezek között a különbséget, akkor mindegy.;) Rugózás, rugózás....te miért nem bírtad megállni szó nélkül? Mert benned is ott van teljesen jogosan a véleménynyilvánítás akarata, mert úgy érzed igazságtalan vagyok :) Én is csak ezt tettem.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Jahm hát úgy fest a dolog tényleg elenyésző számban értelmezzük ilyen formán az üzit, talán túl sok volt a rossz tapasztalatunk korábban.

  Mint mondtam gesztusok, hangszín egyebek nélkül némelyikünknek elsőre nem egyértelmű, hogy ez hogy hangzana személyesen.

  Mindenesetre nem szeretnék vitát gerjeszteni ebből, tudom, hogy nincs mögötte rossz szándék és túl léptem rajta, csak már nem először látok ilyen esetet gondoltam hátha többen is vagyunk.

  Na de elég az off-ból
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hat szerintem meg ezzel nincs semmi gond
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Itt egy viszonylag friss összehasonlító cikk, szerintem lefed mindent, amit itt leírnánk.
  Cross Platform Mobile App Development Guide 2017 - Business of Apps

  A bejegyzéseddel azt sugalltad, hogy nem tudok olvasni és értelmezni dolgokat és nem azt hogy figyelmetlen voltam. Szerintem van különbség.

  Van különbség, te nem figyelmetlen voltál, hanem valamiért nem tudtad (vagy nem akartad) elolvasni és értelmezni a dolgokat. Próbálj meg rajta továbblépni és ne a moderátorral kötekedni, pláne hogy a válaszodat te is írhattad volna privátban ahelyett, hogy "ország-világ előtt" vitatod a vélt sérelmet.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia!

  Elnézést hogy belekotyogok, de teljesen átérzem 74hakansukur problémáját.

  Tudom, hogy ez sablonüzi és mindenkinek ezt írod/másolod be (milliószor láttam már sajna), mi több én is megkaptam egyszer és szintén nem azért, mert "nem ismertem fel a különbséget" annak ellenére hogy próbáltam. XD, vagy hasonló okokból, hanem szimpla figyelmetlenségből.

  Siettem / kapkodtam, stb. Nem az url-t vagy a gomb feliratát figyeltem, hanem a problémára / kérdésre koncentráltam és a tudástárba tettem a társalgótémát.
  Nincs is ezzel gond bárkivel előfordulhat, aki azt mondja nem, az hazudik.

  Nyomasd a pirosat, tedd át, stb nincs para. A gond ott van, hogy így írásban nincsenek gesztusok/mimika és tényleg sértőnek lehet értelmezni ezt az üzit könnyedén.

  Lehet, hogy mi vagyunk túl paranoiások, virág lelkűkek, de én is így éreztem akkor.

  Ha mondjuk CorrectName-nek írsz ilyet azon nem lepődnék meg, de aki pár évente egyszer téveszt kategóriát vagy 50 posztból egyszer, annak írhatnál lájtosabbat / kevésbé félreérthetőt.

  Aztán lehet hogy tényleg csak elvétve vagyunk ilyen mimózák..
  .. de hátha mégsem.

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Xamarin. VS2017 középvállalatokig ingyenes mostmár. Sztem vannak ingyenes grafikon-megjelenő csomagok már xamarinhoz.

  Üdv

  KGy
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem megszabtam. Te vagy itt a moderátor. Én olyanra hívtam fel a figyelmedet, ami emberi dolog. A bejegyzéseddel azt sugalltad, hogy nem tudok olvasni és értelmezni dolgokat és nem azt hogy figyelmetlen voltam. Szerintem van különbség.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hali!

  1. Minden ilyen esetben így csinálom (és mivel nem vagy új itt, illő lenne ezt tudnod). Sajnálom, ha ez nem tetszik.
  2. Egyáltalán nem hülyéztelek le.
  3. Lehet, hogy inkább arra kellene energiát fordítanod, hogy elolvasd a megjelenő információkat (és azok alapján cselekedned), minthogy megszabd, miként intézkedjek. 

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Értettem, elnézést, de ahelyett hogy ország világ előtt "lehülyézel" igazán írhattál volna privát üzenetet is. Vagy esetleg kevésbé földbedöngölőset: "Kérlek a közeljövőben keresd meg a megfelelő topicot a bejegyzésednek" Vagy vicceset. De ne ilyet. Szóval próbáld meg felismerni mi a különbség az udvarias helyreigazítás és a nyilvános lebarmozás között:) Köszönöm
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hali!

  Próbáld meg felismerni, hogy mi a különbség a Tudástár (konkrét kérdések, megoldandó problémák színtere – ahol tévesen nyitottad ezt a témát) és a Társalgó (kötetlen beszélgetések, ötletelések, eszmecserék, viták, vélemény-, javaslat- és ajánlat-kérések helyszíne – ahol nyitnod kellett volna ezt a témát és ahova most áthelyeztem) között, és a jövőben új téma nyitásánál alkalmazd is ezt az ismeretet. Köszönöm.

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok

  Tanácsot szeretnék kérni.
  Mobilapplikációt kellene fejleszteni IOS illetve Android operációs rendszerekre.

  A kérdés az hogy miben fejlesszek? Amit jelenleg használok és itt a környezetemben használnak az a C#
  Viszont anno én belekóstoltam a Reactba és felmerült hogy React Native segítségével is lehetne fejleszteni. Ti melyiket javasolnátok?

  A c# ugye windows platformos program és félek hogy a fejlesztéshez esetleg pénzes kiegészítőkre, szoftverekre is szükség lehet (pl grafikon megjelenítés stb).

  Köszönöm
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Ez a téma lezárásra került a moderátor által. A lezárás oka: Ennek tovább nincs értelme. :(
abcd