Java webes platform vagy anroid alkalmazás készítése
2018-04-01T15:33:22+02:00
2018-04-03T13:23:07+02:00
2022-07-21T06:58:31+02:00
 • Hát, ha a Java kötelező, akkor nincs választási lehetőséged. Marad a Java és az Android platform...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az angular nem javascriptet támogat csak? Fontos a java nyelv használata, illetve ez egy dolgozat lesz, tehát lényeseg lenne hogy azért legyen benne saját kód is bőven. Használtad már? :)

  köszönöm
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • PWA. Ha Angularozol , és kell desktop nézet is,  akkor Angular + Angular Material 2, Ha elég a csak mobilos nézet, akkor   Angular+Ionic.
  Hatalmas királyság a PWA, nagyon jól ki van találva. Safarira is jön már , szóval egy Apple device  sem fog problémát okozni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hali!

  Próbáld meg felismerni, hogy mi a különbség a Tudástár (konkrét kérdések, megoldandó problémák színtere – ahol tévesen nyitottad ezt a témát) és a Társalgó (kötetlen beszélgetések, ötletelések, eszmecserék, viták, vélemény-, javaslat- és ajánlat-kérések helyszíne – ahol nyitnod kellett volna ezt a témát és ahova most áthelyeztem) között, és a jövőben új téma nyitásánál alkalmazd is ezt az ismeretet. Köszönöm.

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Erről még nem hallottam, de utána olvasok mindenképpen.

  Köszönöm az ötletet
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Progressive webapp? Pl angular + material.
  Angular Material
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!

  JAVA nyelven implementált programot kellene fejlesztenem.
  A feladatnál Google API-t is szeretnék használni, tehát egy online alkalmazásról lenne szó. A lényege az lenne, hogy közlekedés közben(mondjuk auto-val) tudjunk bejelenteni hibákat. Ez ugye windowson nem nagyon jó, mert senki nem fogja előkapni a laptopot, hogy bejelentse mondjuk hogy fa dölt az útra.
  Ahhoz kérném a segítségeteket, hogy milyen alkalmazás fejlesztése lenne célszerű? Gondoltam android alkalmazásra. iOS eszközeim vannak leginkábbí(ipad, iphone, macbook), de úgy tudom, hogy JAVA nyelvben nem lehet iOS alkalmazásokat fejleszetni. Ezért maradt az andoid mint ötlet.

  A másik ötletem egy alkalmazás ami webes felületen lenne elérhető, így minden platformon mehetne amelyen van böngésző.

  Minden más ötletet szivesen veszek.

  A lényeg, hogy windows asztali programokat fejlesztettem már java-ban(kisebb programokat), tehát van java tapasztalatom, csak kellene egy kis iránymutatás.

  köszönöm és Kellemes Ünnepeket!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd