IIS indulási probléma
2003-05-22T11:58:41+02:00
2003-05-22T15:35:18+02:00
2022-07-19T05:44:20+02:00
  • Ciki :(
    Mutasd a teljes hozzászólást!

  • Nem műxik. install után fut, de aztán reboot után már nem indul el, hanem "starting" állapotban ragad a WWW Publishing Service, a logban meg:
    The World Wide Web Publishing Service service hung on starting.

    Erre már magam kerestem a neten. Válasz nuku. Egyeseknek a ZoneAlarm kikapcsolása megoldotta, nekem nem. Végül abban maradtak a legtöbb helyen, hogy SP3 és IIS nem fér meg egymás mellett. Majd ujrainstall után csak SP2-nél maradok és meglátom (kb 1 hét mulva reinstall, ha nem oldodik meg a probléma).
    Mutasd a teljes hozzászólást!
  • 1) The authentication service is unknown Microsoft

    2) Az RpcSs miatt, ott a KB cikkben :)

    Péter
    Mutasd a teljes hozzászólást!
  • király vagy
    Mesmeg:
    1. hogyan találtál rá? Mi volt a keresési feltételed?

    2. Mi a fenének kell az IIS-nek MS Client?
    Mutasd a teljes hozzászólást!
  • Q278416
    Q243008

    Google Groups rulez.

    Péter
    Mutasd a teljes hozzászólást!
  • Már a telepítés sem ment, az SMTP -nél elakadt. Végül feltettem anélkül. Win indulása után vagy fél percet vár (próbálja elindítani gondolom). Mikor manuálisan indítanám:
    "The servie didnát respond to the start or control request in a timely fashion."

    ablak jön fel egy idő után.
    A logban a következő van:
    "The World Wide Web Publishing Service service terminated with the following error:
    The authentication service is unknown. "


    W2k, SP3.


    Amúgy más servicek indításával is gond van, amikor manuálisan indítanám őket, hibaüzeneztet kapok. Ez változó szokott lenni, de általában valamilyen másik service, vagy authentication method-os bajuk van.


    Szeretném újrainstall nélkül rendbehozni, de fogggalmam sincs hol keressem a hibát.
    Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd