Programozót keresek az ötletem befejezésére
2018-01-27T15:11:24+01:00
2018-01-28T11:15:24+01:00
2022-07-21T08:11:47+02:00
 • Természetesen lehet kezelni tisztán üzleti alapon is. Van olyan kategória is, hogy "kuss legyen, mert én fizetem ki". 100%-ban fizeted ki előre a szakember munkaórákat. Te határozod meg a szakmai irányt. Legrosszabb esetként elfogadod a 0%-os előrehaladás lehetőségét is, mint 100.0% teljesítést. Senki egy szót meg nem fog mukkanni, hogy rossz-e az ötlet, vagy sem. Cégektől szakember munkaórát számlára óránként 10 ezer huf-tól fölfelé kapsz. Freelancert (katás vállalkozót) számlára óránként 5 ezerért is. Válaszd, amelyik csak tetszik.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az a baj az ilyen örökölt projektekkel, hogy nagy a gányolás lehetősége benne. Ráadasul (nem feltétlenül) az egyetemista baráttól, aki a laravel-t ismeri, mert könnyű belejönni, de esetleg lövése sincs a mögöttes működésről elég nagy esélye van.
  Ha gondolod ránézek a kódra szabadidőmben, hogy egyáltalán van-e értelme ezen a vonalon tovább haladni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Igaz a startup felelőtlen kijelentés, nem akarok most ezzel kapcsolatba vitatkozni, vagy magyarázkodni. Ha valaki jelentkezik ugyis megbeszéljük a részleteket. Hogy mit hogyan mennyiért. Eddig is fizettem más munkályáért ezután is fogok. Ez az én kis projektem, amihez egy programozó kell ennyi. Ha lerágott csont, ha rossz ötlet így jártam.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • nem mindenki csak a pénzt nézi a munkájában

  Nem kell annak pénznek lennie, bármilyen egyéb előnyök is jól jönnek - van bármiből is?

  Mostanában mindenki a "startup" szóval cirkuszol, mert azt hiszi, az valami mágia. Nos, nem az. Bárki bármit csinál, tisztán látni akarja az előnyeit. Ha az nem látható tisztán, akkor az ötleted még annyira kiforratlan állapotban van, hogy előbb még a koncepciót dolgozd ki. HA pedig látható tisztán is, talán írd le, mi lenne az?

  Reklám site-ot írni önmagában, mint ötlet, eléggé lerágott csont. Ott vannak a mindenféle szavazó site-ok a warez szerverekre. Írsz levelet az egyik adminnak, hogy te is felhasználnád a működő site-ját valamire. Nem kell azt újra megírni, ami már készen van.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Számítógépes játék szerverek hírdetése.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Leírhatnád kicsit részletesebben, hogy miről is lenne szó.. Témakör..
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Helló

  Van egy weboldal amit kitaláltam még annó, és egy egyetemista barátom kezdtel el fejleszteni.
  Sajnos már nincs ideje segíteni nekem, nem a pénz miatt nincs, hanem a karriere fejlődése miatt. Kérdeztem, hogy "Mit kell mondanom egy másik programózónak, hogy folytatni tudja?" a válasza az volt, hogy :
  "Hogy laravel. A többit kell tudja."

  Szóval az ötletemhez keresnék olyat aki segítene befejezni szerintem durván 70-80% on van az induláshoz az ötlet.
  Megvan a kinézete meg úgy össze van rakva egy két funkciót kell megcsinálni, meg kicsit helyre pofozni.
  Elsősorban olyan embert keresek akit érdekelhet egy olyan projekt ami nem feltétlen 100% os, hanem pl ha van szabad két órája vagy egy, naponta akkor ebben az időben is foglalkozna szívesen egy weboldallal. Mivel ez egy ötlet "startup" örülnék, ha ilyesmi téren ambíciózus embert találnék!(ha van ilyen és nem mindenki csak a pénzt nézi a munkájában)
  Még annyit, hogy a nyelv php. (lehet ez nem fontos, de nem értek hozzá és ha mégis azért leírtam)

  Persze nem ingyen szeretném mind ezeket!

  Jöjjön aminek jönnie kell, ha felkeltette az érdeklődésed kérlek írj emailt nekem és elmondom a többi részletet.
  janosmagocs@gmail.com
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd