Milyen online rendszert javasoltok rendelések kezeléséhez?
2018-01-22T19:23:54+01:00
2018-01-22T20:46:14+01:00
2022-07-18T22:52:34+02:00
 • Php alá én egyet ismerek: WebERP {PrestaShop integration}. Nem használtam, csak teszteltem. Nem tűnt rossznak.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hali!

  Próbáld meg felismerni, hogy mi a különbség a Tudástár (konkrét kérdések, megoldandó problémák színtere – ahol tévesen nyitottad ezt a témát) és a Társalgó (kötetlen beszélgetések, ötletelések, eszmecserék, viták, vélemény-, javaslat- és ajánlat-kérések helyszíne – ahol nyitnod kellett volna ezt a témát és ahova most áthelyeztem) között, és a jövőben új téma nyitásánál alkalmazd is ezt az ismeretet. Köszönöm.

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok, nem tudom jó helyre e írom a kérdésem de remélem, hogy igen. 

  Létrehoztam egy saját shopot amiben egy egyszerű formmal vannak továbbítva az adatok php segítségével mysql adatbázisba. Onnan pedig egyszerűen ki vannak listázva egy másik php fájl segítségével de ez így elég átláthatatlan és ezen szeretnék módosítani. 

  Tehát a kérdésem az lenne hogy nem e ismertek egy egyszerű rendszert a rendelések kezelésére (Pl. olyanok módosítására hogy új rendelés tehát jegyezze meg a megnyitott rendeléseket vagy kissebb szerkesztéseket tudjak végrehajtani Név, Telefonszám stb. szerkesztése. 

  Ha esetleg ismernétek és tudnátok küldeni egy linket nagyon hálás lennék, a leprogramozása se igazából bonyolult művelet de szerintem elég időigényes.

  Előre is köszi!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd