Projekt munka: PHP és Ionic/Cordova fejlesztőket keresünk
2017-11-22T18:48:11+01:00
2017-11-22T18:48:13+01:00
2022-07-21T09:36:46+02:00
 • Az alábbi munkára keresünk szabadúszó fejlesztőket vagy fejlesztőcsapatot:

  Egy meglévő ügyviteli rendszerhez szeretnénk webalapú felületet készíteni, amivel a felhasználók okostelefonról és tabletről is hozzá tudnak férni a programban tárolt adatokhoz.

  A feladat két részből áll:
  1. Egy alapszintű PHP backend létrehozása ami a mobil klienstől jövő kérések alapján tárolt eljárásokat hív meg a Firebird SQL alapú adatbázisban, és az adatokat JSON formában továbbítja a kliensnek.
  2. A megjelenítő felület (kliens) elkészítése az Ionic és Cordova legújabb változatának használatával okostelefonhoz és tablethez is. A Cordovával szeretnénk az AppStore-ban és Google Play Store-ban publikálható alkalmazásokat készíteni.

  Ha esetleg egyéni fejlesztő vagy és csak az egyik technológiához értesz, akkor is nyugodtan keress meg minket!

  Első körben a főbb modulokhoz szeretnénk elkészíteni a felületet, aztán lenne egy második körös fejlesztés a kiegészítő funkciókhoz.
  Mivel az ügyfeleink gyakran kérnek egyedi fejlesztéseket, ezért a leendő fejlesztőt/fejlesztőket a későbbiekben is megbíznánk alkalmi fejlesztésekkel.

  Ha érdekel a munka, a következőket várjuk e-mailben:
  • fejlesztő / fejlesztőcsapat rövid bemutatása vagy CV-je
  • referencia munkák az adott technológiával

  A projekt méretét úgy lehet számolni, hogy kb. 35 lefejlesztendő képernyőfelület van és hozzátartozóan kb. 45 tárolt eljárás. A képernyők egyenlő arányban viszonylag alapabb, egymáshoz hasonló listák, valamint részleteket megjelenítő és szerkesztő nézetek.

  A tárolt eljárások, képernyőtervek és a komplett specifikáció készen van, tehát a feladat a tényleges fejlesztésre korlátozódik.

  Az Ionic/Cordova technológiához a front-end oldalon ragaszkodunk, back-end oldalon esetleg más technológia is szóba kerülhet (pl. a Node-ot mi is vizsgáltuk, csak a Firebird kapcsolódás problémás).

  A jelentkezéseket e-mailben várjuk az info (kukac) titan1 (pont) hu e-mail címre.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd