Unity fejlesztőt keresünk!

Unity fejlesztőt keresünk!
2017-08-24T09:12:53+02:00
2017-08-30T10:16:27+02:00
2022-10-19T10:35:33+02:00
 • Kicsit konkrétabb is lehetnél azt illetőleg, mi motiváljon valakit, aki segít nektek a kispolcos projectetekkel. Mindenkinek van valami saját bizgentyűje, amit farigcsál. Miért foglalkozzon a sajátja helyett a tiétekkel? Csak mert elakadtatok vele? Majd beletanultok. Hogy temérdek sok új dolgot kell tanulni mindig mindenért? Üdv a klubban.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szabadúszók, kezdők jelentkezését is várjuk (persze ha képes is megvalósítani), nem sürgős.
  De ha nincs ilyen jelentkező, elfogadunk javaslatokat unity-s cégekről is.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Keresünk pokemon go jellegű (de teljesen más a lényege, itt inkább a térképre dizájnra gondolunk) játék fejlesztéséhez Unity fejlesztőt.
  A játék lényegi részét mi magunk készítjük, ami inkább a szerver és a kliens közötti adatok közötti kommunikációjára épül, a kapott információk megjelenítése, de mivel eddig webes játékok fejlesztésével foglalkoztunk, az unity valamennyire még új számunkra, ezért a játék alapjára, a térképre segítségre van szükségünk.

  Feladat: A térkép megjelenítése Unity-ben a kért elvárásoknak megfelelően.

  Ehhez rengeteg példa is van, mapbox unity sdk, az asset store-ból tölthető a Google Go Maps és egyéb nyalánkságok, de ami nálunk szükséges, hogy a hatalmas költségeket elkerülve ki szeretnénk zárni a mapbox-ot, a google-t, tehát a térképet is a saját szerverünkről szeretnénk betölteni (az ingyenesen használható OSM-et másolnánk fel rá.) Ami az áruházból tölthető Google Go Maps abban a kódot nézegetve valószínűleg egyszerűen megoldható, hogy a térképet máshonnan töltse be, de sajnos ez még egy elég kezdetleges változat (akkor tölt be a következő képrészlet, amikor már odaér..), a Mapbox tökéletes, ugyanakkor túl bonyolult, rengeteg fájlból áll, nehezen átlátható, nem kell nekünk annyi minden, mint amennyit az tartalmaz. Plusz szeretnénk rajta elhelyezni POI-kat a megadott (szervertől kapott) koordinátákra, amik 3D-s objektumok.

  Tehát összegezve:
  - OSM térkép adatbázis felmásolása saját szerverre, térkép "legyártása", a térkép végtelenül egyszerű, nincs szükség utcanevekre vagy hasonlókra, az út szürke, a víz kék, minden más zöld.   //Nem alapkövetelmény, amennyiben ez nem megy, erre is van emberünk, ez esetben egyeztettek egymással, hogy miképpen tudnád megjeleníteni, hogyan szükséges legyártani ahhoz

  - Unity-ben a térkép megjelenítése (gps alapján a saját pozíció (ami egy 3D objektum), ami követi a mozgást)
  - Betöltéskor a szervertől töltse le előre a körülötte található kb. 50km-t, ne kelljen folyamatosan bombázni a szervert, de természetesen ha közel ér a határhoz, ismét töltse le automatikusan.
  - POI-k megjelenítése az adott koordinátákon (a koordinátákat mi átadjuk, csak egy php fájlból kell betölteni az adatokat. A 3D objektumokat mi átadjuk.)
  - Design: pokegohoz hasonlóan, tehát nem az egész app a térkép, hanem felül (távol) felhők, stb.
  - Irányítás: mozgás kizárólag gps alapján, közelítés távolítás megengedett, jobbra-balra körbeforgatható.

  Nagyjából ennyi, amire szükségünk van, a Mapbox kb. tartalmazza is mindezt, csak ugye nem saját szerver, és a POI-kat még nem sikerült összehoznunk, de akinek van tapasztalata ebben, biztos ezekből az ingyenesen rendelkezésre álló forrásokból is tud szemezgetni, nem sok változtatásra van szükségünk, egyedül a saját szerveren lévő térkép, de ezt sem kötelező elvállalni, erre már találtunk embert, csak mégis egyszerűbb lenne, ha valaki komplett tudná.
  Természetesen részletesebben is átbeszéljük, ezeket a körülbelüli árajánlat adáshoz írtuk le.

  Jelentkezéseket privát üzenetben várunk, hogy mit tud vállalni belőle (csak unity, vagy térkép legyártással együtt) körülbelüli vállalási árral.

  A későbbiekben további apróságok is szükségesek, tehát ha valaki elvállalja, a későbbiek során is őt keresnénk meg, de egyelőre ez szükséges, hogy folytatni tudjuk a fejlesztést, egyben láthassuk a munkánkat.
  Köszönjük!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd