Junior Frontend Developer / Sitebuilder állást keresek

Junior Frontend Developer / Sitebuilder állást keresek
2017-07-04T15:54:18+02:00
2017-07-04T22:54:48+02:00
2022-10-19T14:25:34+02:00
 • Ez esetben köszönöm, mindenféleképpen hasznosak lesznek a leírtak. :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • 1. Ez csak egy személyes vélemény / meglátás volt, természetesen semmi gond nincs azzal, ha valaki itt is keres. (bár szerintem előbb találsz bárhol máshol, LinkedIn-t csinálj pl.) 

  2. Igen, a határozatlanságra gondoltam. Ha 3 éve, akkor írd azt. :)

  3. Szerintem alapvetően ha valamiben nem vagy annyira otthon, azt inkább nem kell megemlíteni. (Gondolj csak bele, lehet, hogy kapsz pár kellemetlen kérdést PHP-ból, amire nem tudsz válaszolni, azzal csak rontod az esélyeid.) Egy programozó bármilyen nyelvet megtanul Google segítségével pár hét alatt, ennyi erővel bármit belehetne írni. :) 

  4. A Flash halott technológia, nem szeretnél időt ölni bele, hidd el.

  5. Mielőtt állást keresel, legalább vedd arra a fáradtságot, hogy megcsinálod a CV-det. Milyen képet fest az, hogy "a cv majd kész lesz akkó küldöm"? Felkészületlenség. Ez megint csak nem imponáló.

  Természetesen építő jellegűnek szántam, elnézést ha zokon vetted, hogy nem privátban küldtem. Így talán viszont másnak is hasznos lesz.

  Sok sikert az álláskereséshez.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kedves amidabdul!

  Mivel öt idézett szövegrészletre írtál véleményt legyen az negatív vagy pozitív részedről, így mind a négyet elmagyarázom. Az egyszerűség kedvéért sorszámozva.

  1. Nem tudom te, hány éve vagy ebben a szakmában, de amikor pályakezdő voltál szerintem te is megtettél mindent, hogy munkát találj, nem számított hova kellett kihirdetned a tudásod. Nem mellesleg mivel van egy "programozói állások" nevű gyűjtő címke az oldal sávban, az ilyen és ehhez hasonló jellegű kiírásokat véleményem szerint pont ez alá érdemes berakni ahogy én is tettem. Ha ez téged nem érint, de valamilyen okból a fő vitatémáknál is látszódik akkor nem kell megnézni, ilyen egyszerű.

  2. Az "1-3" kiírásoknál értelem szerűen az utolsó számot kell figyelembe venni.  Szerintem ezt pellengérre állítani fura dolog, de te tudod. Ha a határozottság hiányára akartad felhívni a figyelmemet akkor köszönöm az észrevételt, legközelebb javítom.

  3. Valóban nem meggyőző, de ez alatt azt értettem, hogy gyorsabb és magabiztosabb vagyok PHP kódolás közben ha mellette ellenőrizhetem hogy biztos jó-e maga a logika vagy a szintaktika, mivel nem ez az erősségem, de ezt azt hiszem ez utóbbit  az "alapokkal" kifejezés érzékelteti. De ismét köszönöm az építő kritikát.

  4. Valóban kissé idejét múlt technológia, de úgy vélem alapvetően sosem rossz ha ezt leírjuk, hiszen lehet hogy hasonló technológiai kihívások elé nézhet az illető a munkája folyamán és akkor csak jó pont ha gyorsabban átlátod az ehhez hasonló teendőket. Persze ez csak az én véleményem.

  5. Mivel a jelenlegi rossz állapotban van, mert nem volt karban tartva idő hiányában sokáig, így igen, ez sajnos komoly, de mint látod feljebb amire szükség lehet egy ilyen munkához leírtam.

  Ha mindezt tényleg csak építő kritikának szántad, mivel érzékelhető, hogy pályakezdő vagyok, akkor még egyszer köszönöm, ámbár megtehetted volna ezt privát üzenet formájában is. Viszont ha mindez csak demoralizáló jellegű tartalomnak szántad irányomba, akkor az csak egyfajta jellembeli szegénységi bizonyítványt mutat rólad.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Junior Frontend fejlesztői / Sitebuilder állást keresek Szegeden rugalmas munkaidőben esetleg időnként homeoffice lehetőséggel, vagy távmunkában.

  Rengeteg állás van, sosem értettem, hogy miért van szükség arra, hogy a prog.hu-ra tegyen ki ilyet bárki is.

  1-3 éve fejlesztgetem a tudásomat ezen a téren. 

  Most 1 vagy 3? Csak tudod. :)

  valamint PHP alapokkal (kisebb-nagyobb google-zéssel egész jól "megy)

  "Egész jól megy" ez nem valami meggyőző

  alamint Flash animációkat is össze tudok hozni.

  Flash? Erre nem valószínű, hogy igény van már

  CV-t amint kész az új tudok küldeni

  Ez komoly? :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!

  Junior Frontend fejlesztői / Sitebuilder állást keresek Szegeden rugalmas munkaidőben esetleg időnként homeoffice lehetőséggel, vagy távmunkában.

  1-3 éve fejlesztgetem a tudásomat ezen a téren. HTML CSS JQuery magas ismeretével rendelkezem, valamint PHP alapokkal (kisebb-nagyobb google-zéssel egész jól megy), illetve a Bootstrap-et is elég jól tudom használni. JS-ben nem mozgok annyira jól még, de az aktív tanulás elől sosem zárkózom el.

  Műszaki Informatikus végzettségem lévén rendelkezem alapszintű C++ tudással is.
  Tudom kezelni a grafikai programokat pl. PS, Fireworks valamint Flash animációkat is össze tudok hozni.
  Egyszerűbb 3D-s animációkat CSS-ben is megtudok valósítani.

  CV-t amint kész az új tudok küldeni

  Sitebuild referenciát tudok mutatni kérésre.

  Ha felkeltette a hirdetésem az érdeklődésed, kérlek jelezz vissza itt privát üzenetben.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd