Az Apple platformjain is támogatott lett a WebAssembly

Az Apple platformjain is támogatott lett a WebAssembly
2017-06-12T08:29:08+02:00
2017-06-17T12:06:33+02:00
2022-10-19T14:55:32+02:00
 • Attól tartok, hogy mire ez WebAssembly eléggé elterjed ahhoz, hogy egyáltalán érdemes legyen megnézni, hogy mi is az, addigra már régesrég a NetCobol lesz a divatos technológia a HDD-ben. (Persze lehet, hogy addigra már sem a nyúl, sem én nem leszünk életben.)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Azért jó, hogy a házinyuladat is ennyire érdeklik az IT hírek amik előbb-utóbb az ő kis világára is hatással lehetnek. Ez egy előrelátó nyúl. Ezzel együtt a dolog még eléggé gyerekcipőben jár, legalábbis ez alapján alig tűnik gyorsabbnak mint a sima javascript - sőt, van amiben még lassabb is. Persze ezek elég nyúlfarknyi tesztek, és míg a js oldalán évtizedek optimalizációja van, addig a webasm egy elég új technológia.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nekem még a házinyulam is szomorúan rágcsálta a füvet mostanáig, valahányszor eszébe jutott, hogy a WebAssembly nem támogatja az Apple-t (vagy fordítva?), és most végre ez is megoldódik.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • "You may experience performance issues if you are playing the game on an older computer". Attól még nem kell tartani, hogy a Project Cars 4-et böngészőben kell játszani.

  Igen, hiszen egy hagyományos, natív alkalmazás esetében nem igaz, illetve nem fordulhat elő, hogy ha "older computer"-en tolod, akkor "performance issues"-t tapasztalhatsz. Köszönjük, Emese.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Gondoltam ránézek erre az impresszív Tanks! demóra: "Unity WebGL is not supported on mobiles!". Akkor nézzük az I7-es csúcsgépen azt a másik Angry Bots "AAA" szintű cuccot: "You may experience performance issues if you are playing the game on an older computer". Attól még nem kell tartani, hogy a Project Cars 4-et böngészőben kell játszani.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd