Mobil fejlesztest vallalok
2017-05-03T13:44:06+02:00
2017-05-03T13:44:07+02:00
2022-07-21T13:46:46+02:00
 • Sziasztok!

  Tobb mint 15 ev IT tapasztalatom van (Linux, Microsoft rendszergazda voltam par evig).
  Tobb mint 6 ev iOS fejlesztesi tapasztalatom van, tobb mint 10 appom van a Storeban, en fejlesztettem a Szerencsejatek Zrt, kaparos sorsjegyes appjat, a Fotaxi taxi rendelojet, a Pressenger uzenetkuldo appot, es meg parat, amit ismertek, vagy ismerhettek. :) 

  Becsben elek, egyszeruen azert, mert ugy erzem, otthon elertem amit lehetett, nincs tovabb, hova fejlodni...nagykepuen hangzik, de igy ereztem.
  Illetve amit otthon kerestem penzt projektekkel, itt egy bejelentett allassal meg lehet keresni, 8 oraban.

  De szeretem csinalni amit cisnalok, van szabadidom, nekialltam Androiddal is foglalkozni... telefonok, okosorak temakoreben, igy mar iOS es Android projekteket is vallalok.

  Apple, teljes okoszisztemara vallalok app kivitelezest, az otlettol a Store-ig (Macbook pro, Mac mini, iMac, iPad, iPhone, Apple Watch, Apple TV).
  Android eseteben telefonokra, KitKat rendszertol felfele, es Wear 2.0-s rendszeru orakra. Sajnos ki kell kozni, mert ezen rendszerek alatt, amennyire tudom, rengeteg inkompatibilitasi problema szokott elofordulni, es a megrendelo minel elobb minel olcsobban a termekhez akar jutni...igy hatarokat kell szabni.

  Cegeknek, tanacsadasban is szivesen segitek, ha elakadtak valamilyen projekttel, es nem tudjak mi a gond... en nagyon oszinte vagyok, ki fogom mondani amit latok...ez szokott segiteni. Ha technikai jellegu problema van, abban is tudok segiteni.

  Szemelyes megbeszeles heti 1-2 alkalommal megoldhato, 2 ora alatt Pesten vagyok.

  Szamlakepes vagyok, oneletrajzom mellekelve.

  Tóth Roland
  Mutasd a teljes hozzászólást!
  Csatolt állomány
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd