Egyedi nyilvántartó- és dokumentumkezelő szoftver
2017-01-07T12:56:43+01:00
2018-03-08T08:27:57+01:00
2022-06-29T09:57:10+02:00
 • Rendben, köszönöm, talán hétvégén lesz időm alaposabban megnézni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha az Alfresco community tetszik, de magyar nyelű változat kell vagy kiegészítések szükségesek, akkor abban tudok segíteni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kis huncut
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Köszönöm, megnézem!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha még aktuális a kérdés, akkor az Alfresco pont ilyen szoftver.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • +1 az Odoo-ra. Általában nagyon könnyen lehet benne egyedi igényeket megvalósítani, + amit te írsz azt a "gyári" modulokkal nagyrészt eleve tudja, ha jól látom. A Python-t alap szinten elsajátítani talán nem olyan vészes ha az ember már ismer más nyelveket.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Van belőle DEMO view is?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia!

  Mi eladásra fejlesztünk ilyen rendszert! A rendszerben különféle nyomtatványok, workflow-k, listák, reportok definiálhatók, így a kért adatok tárolhatók a rendszerben. Minden ügyhöz, eseményhez (pl. dolgozó, számítógép, autó, stb.) határidők rendelhetők, így a rendszer a közeledő határidőkre figyelmeztet.
  A rendszer MySQL, Firebird, Interbase adatbázist képes használni, az elsődleges platformja Windows, de az ügyintézési, visszanézési funkciókra van saját webes megoldásunk (Java Tomcat alapú Vaadin UI felülettel). A program elsődleges információi megtekinthetők a GDM – Global Document Management címen. 
  Kérdés esetén a ferenc.gyuratz@belux.hu címen állok rendelkezésére. A licenc ára a felhasználók számától függ.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mi is azért csinálunk ilyet, mert venni nem tudtunk. 

  Csak a szkenneléshez kapcsolódó optimalizálások  egy teljes munkaerőnyi nyereséget jelentenek.

  Egy hónap múlva már tudom mutogatni, pár hónap alatt meg lesz tapasztalat a qr matricázással is.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Jól hangzik minden része, csak a "pár hónap" nem. Van egy saját keretrendszer amiben elég gyorsan tudok fejleszteni, sőt egyik kolléga kellően jártam Laravel-ben, így nem lenne gond amúgy egyedit írni. De tudjuk ez mennyi munka, mennyi apró részlet, mennyi háttérmunka a tényleges kódolás mellett. Emiatt keresek (fél) kész terméket, az ügyfél is szeretné ha "tegnapra" menne, de gondolom ezt az érzést mindannyian tapasztaltátok már. :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mi is csinálunk ilyet magunknak, egyelőre az ERP része, de majd önálló terméket is szeretnénk belőle. 

  A számlák, szerződések, bizonylatok saját modellel, a többire meg van egy álltalános. Kimenő dokukra qr kódot generálunk, bejövőkre iktatás után megy a matrica.

  A qr-el megoldható, hogy scannelés után a megfelelő helyre kerüljön további munka nélkül.

  Node.js és mongoDB alapú rendszer amit Sharepointtal is összekötünk.

  Csináltunk html sablon szerkesztőt is a usereknek, így generált doksik sablonjából tudnak újat csinálni - pl más nyelvűt - vagy kisebb módosításokat el tudnak végezni.

  Ha neketek nem asap, akkor pár hónap múlva megnézhetitek a milyenket.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Néztem ezt is, és eszembe is jutottál mikor rátaláltam. :)
  Én Python-ul sem értek, de azért megnézem, miért ne.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia!

  CI könnyen tanulható, jól dokumentált, hamar belejössz, fölösleges fejlesztő szerintem pluszban hozzá, ha már PHP-ban és legalább egy fw-ben ismerős vagy.
  Amiért viszont nem ajánlanám, hogy a CI-hez már fejlesztést ne várj, valamint már most is elavult.
  Bár CI 4 közősségi fejlesztésben elvileg megy tovább (habár elég lassan, ahogy utánanéztem), de teljesen újra akarják írni így kompatibilitás minden bizonnyal nuku.
  Ha nem túl hosszú távra tervezitek a projektet (amit nem hiszek) és mondjuk csak belső hálón fut, akkor a gyors fejlesztés és a nagyrészt kész rendszer miatt érdemes beleállni, egyébként felejtős ami CI alapokon fut.
  Érdemesebb egy pl. mondjuk egy lts Laravel alapút keresni (pl. packagist.org).

  Üdv.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Annyira nem ismerem sajnos ezekhez hogy barmit ajanlani tudjak, csak altalanossagban irtam hogy egy ilyen rendszer egyedi fejlesztese, nagyon draganak tunik, egy meglevo testreszabashoz kepest.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ez is megfordult már a fejemben. Ami elsőként tetszett (openkm) az JAVA alapú volt, az kihúzva, nem értek a nyelven. Megnéztem a releváns Stackoverflow témákat, sok linket találtam de ezek javát nem fejlesztik, találtam jót de ott a felhasználónkénti licenc $1500 ami sok azért. Az opendocman felejtős, ronda és a kódja is trehány. Fel sem sorolom mennyit néztem. Aztán nézelődtem Codecanyon-on is, Laravel, Symfony és Codeigniter alapúakat, egy még tetszett is, még ha hiányosan is (Advocate Office Management System v1.3 ). Ez még jó is lenne kiindulásnak, teljesen nulláról nem szeretnék fejleszteni, se idő se pénz nem lesz rá annyi. CI-t sem nagyon ismerem, bár ha találok erre a projektre fejlesztőt akkor az még járható út. Mit ajánlanál / mit ismersz még fizetős alternatívát? Köszi!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ingyeneset nem ismerek, de amennyibol a fejlesztes kijonne, nem egyszerubb venni egyet amit testreszabhato amennyire kell?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok! Megannyi keresgélés után nem igazán találtam a céljaimnak megfelelő szoftvert, egyre inkább úgy érzem egyéni fejlesztés lesz belőle, de azért teszek egy próbát, hátha valamelyik kolléga már megfutotta ezt a kört. A feladat egy egyedi nyilvántartó szoftver kezelése, mely nagy vonalakban a következő funkciókat tartalmazza: tároljuk az alkalmazottak létszámát, fizetésüket, munkaidejüket, okmányaikat (az okmányok esetén azok érvényességét is, amelyekre előzetes lejárati értesítőket tudunk beállítani). Tároljuk a cég tulajdonában lévő eszközöket, köztük például az informatikai eszközöket, azok garanciáinak érvényességét, éves felülvizsgálat adatait, jegyzőkönyveket, teljesítési igazolásokat. Tároljuk a gépjárműveket, azok okmányait, ezen mindenféle dokumentumok érvényességének lejáratait, ide ugyanúgy értesítő ha hosszabbítani kell. Tároljuk az árajánlatokat, szerződéseket, miegymást. Minden dokumentumot könnyen kereshetővé kell tenni, az egyes szekciókhoz jogosultsági szintnek megfelelően kell hozzáférést biztosítani. Van erre valami kész szoftver, valami CRM / ERP féle? A legjobb az lenne ha webes felületen futna, akár IIS/MSSQL, akár PHP/MySQL alatt, mindegyik megfelelő, van szerver amire telepíthető. Az internetes, böngészős elérés a munkatársak mobil munkáját segítené. A PHP alap azért lenne jó mert ahhoz értek / értünk, ha moduláris a rendszer akkor nem lesz gond 1-1 új funkció implementálása.

  Ismertek a fentieknek megfelelő nyílt forráskódú / ingyenes terméket, vagy marad az egyedi fejlesztés?

  Köszönöm!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd