ASP.NET MVC és Backend fejlesztőket keresünk - Távmunkában
2016-12-07T11:28:53+01:00
2016-12-10T16:12:08+01:00
2022-06-29T11:26:57+02:00
 • Igen, köszi!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia.

  Rosszul fogalmaztam, alkalmazottként tekintenek rám, de mivel nem éltem azzal, hogy kiköltözöm Szlovákiába és úgy dolgozok, így az alkalmazatti visszony nem lehetséges (ha van erre igényem akkor miért is ne).

  Egyáltalán nem úgy kezelnek mint egy Freelancert (még a Hollandok sem), bocs csak tényleg olyan, mint ha náluk dolgoznék.

  Mivel Magyarországról dolgozom az EGT-be (Európai Gazdasági Térségbe), így a KATA nem számít "bujtatott foglalkozásnak", hiszen más egyszerűbb foglalkoztatási forma erre nem létezik. Ahog ter érted, "Bujtatott foglalkoztatás"ról csak országon belül beszélhetünk. Igen, ezt figyelni a NAV, hiszen ilyenkor a cég kibújik az egyéb kötelezettségek alól, mint a Személyi jövedelm fizetése, TB, Nyugdíj járulék fizetése. Vagyi a cég (megrendelőd) adóelkerülést akarna.

  Igényelsz EU közösségi számot és kész. Mások is nyomják így, csak jelezni kell, ha a bevétel 1millió Huf-ot elérte ugyanattól a megrendelőtől. KATA-sként Egyéni Vállalkozó vagyok, és vállalkozóként termelhetek külföldre.

  Így érthető? :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia,

  az elég fura, hogy alkalmazott vagy, és közben KATÁ-zol. Legutoljára, amikor utánanéztem a KATA-nak, akkor még úgy volt, hogy igazolni kellett, hogy a jövedelmed több megrendelőtől származik, ellenkező esetben bármikor bújtatott foglalkoztatásnak minősíthették a tevékenységed. Mostmár ez nem így van? Vagy megoldjátok "okosba"?:D

  Köszönöm válaszod!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Blaces. /o\       
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia,

  Weboldalon ott van az információ. 80%-ban hosszú, 20%-ban kisebb átfutású projekt. Mindig van megrendelői igény a termékek továbbfejlesztésére. Van, hogy SEO vagy Content tematika miatt másik webportált kell építeni, ugyan annak a vevőnek.

  Ez nem az eldobható weboldalakat gyártó cég. Vagy mint egy szabadúszó aki folyton vadászik a munkára/projektre. Nem ez a hely nem ilyen.

  Eddig a projektek mind hosszútávúak, mi lesz holnap nem tudni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia,

  Szerintem ez másokat is érdekel:
  Hosszú távú projektek, termékfejlesztések inkább a jellemzők, vagy kisebb átfutású projektek?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!

  A Retailsoft s.r.o szoftverfejlesztő cég ASP.NET és Backend fejlesztőket keres.

  Reatailsoft egy kis cég Pozsonyban, főleg nemzetközi ügyfeleknek fejleszt szoftvereket. Mivel a főmegrendelő egy holland IT cég így van lehetőség kiutazásra és ott a többiekkel együtt dolgozni néhány napig.

  Mindez elsősorban Távmunka/Home Office keretében történe, rugalmas munkaidővel. Előfordul, hogy két havonta ki kell menni 1 hétre Pozsonyba, vagy Amsterdamba, ha a projekt úgy kívánja.

  Követelmények
  - .NET/C# és ASP.NET MVC framework ismerte.
  - HTML/CSS
  - Angol nyelvtudás szóban (B1 szint), hogy a többi fejlesztővel is tudj kommunikálni

  Plusz ha ismered:
  - Javascript (ES5)
  - AngularJS (1.x)
  - Bootstrap
  - Umbraco CMS

  További információk a cégről: www.retailsoft.skJunior fejlesztők is nyugodtan jelentkezhetnek.

  Én, mint alkalmazott (egyedüli magyar) raktam fel a hirdetést. Itthonról dolgozom EV-ként (Kata-ban) távmunkában. Én is ASP.NET fejlesztőként kezdtem náluk így tudom, hogy kb. ilyen szintű tudás kell, ezért nyugodtan tudom ajánlani kezdőknek is (Most JS projekten vagyok). Ha szeretnél esetleg kint dolgozni stb, azt a lentebb látható e-mail címen érdeklődj. A cég létszáma 10+ fő, nagyon barátságosak, jó kedélyűek, segítőkészek.
  Angolt tudni kell, hogy tudj kommunikálni a többi fejlesztővel, bőven elég középfok B1-B2 szint. Én is féltem anno, hogy nem lesz elég az angolom, de könnyen vettem az akadályt.

  Bármi kérdésetek van szívesen várom privátban. A cég amit kínál, a szokásosat, mint amit minden hirdetésben lehet olvasni... erre én nem adok, fizetésről nem tudok nyilatkozni, mert én csak "alkalmazott" vagyok. Viszont a többi fejlesztő nem arrogáns - akivel közvetlenül dolgoztam - meglehetősen segítőkészek és tényleg barátságosak. Ha valaki meg tényleg távmunkában szeretne dolgozni ASP.NET MVC projekten akkor nem szabad kihagynia ezt a lehetőséget

  Angol nyelvű önéletrajzokat légyszíves ide küldjétek: m.jakubeci@retailsoft.sk
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd