Kiszivárgott: Mac-re is kiadja a Visual Studio-t a Microsoft
2016-11-15T12:29:40+01:00
2016-11-17T09:17:02+01:00
2022-06-29T15:46:18+02:00
 • Én egyre kevésbé használom a Resharpert. Fura dolog a Resharper, mert VS2010-2012-es időkben életbevágó volt. Jelenleg a 2015-ös VS-nél meg alig 1-2 apróságban jön elő, hogy nem ártana ha lenne Resharper a gépen.
  Csak sokaknál máig az az alap, hogy a VS mellé megy fel a resharper így észre se veszik, hogy időközben mennyi feature-t átvett a VS is a Resharpertől.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A belassulást nem tudom mi okozhatja nálad, én semmi különbséget nem érzek.
  És azt se látnám, hogy zabálná a ramot, pedig most egy 400 projektes solution van épp nyitva nálam
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nálunk Coderush-sal van kötelezően szennyezve a céges Visual Studio. Azóta én valahogy nem nagyon lelkesedem semmilyen hasonló extensionért. Ok, ad pár plusz szolgáltatást, cserébe viszont jó instabil lesz tőle a VS, ráadásul tetűlassú.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Remélem linuxos portja is lesz. Persze a fenti feautre-ök nagy részét az alap Xamarin Studio is tudja.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • és akkor egy ugyanolyan bloatware mint a Resharper. Én személy szerint utálom, mert a fejlesztéshez nyugalom kell és a Resharper 2 perc alatt képes felb@szni az agyam azzal, hogy belassítja az egész VS-t. Egyre többen kapcsolják ki a környezetemben, mert egy nagyobb projekten képes 2 giga ramot is megzabálni magában.
  Szerintem azzal, hogy nem a Roslyn irányba mentek ahogy a Devexpress tette a Coderushhal szép lassan halálra ítélték a terméket. Mellesleg elég sok resharper feature jött meg a roslynnal együtt a VS 2015-ben.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az a baj, hogy Resharper nélkül ez se fog sokat érni, ahogy a Xamarin Studio is elég fapadosnak hatott emiatt...
  Szerintem a JetBrains Rider sokkal nagyobbat fog ütni, ha készen lesz. Hiszen ugyanaz a Roslyn fordító, mellé XBuild/MSBuild kompatbilitás és szép lassan beleszivárog az összes Resharper feature.
  Mindez egy nagyon kiforrott IDE Frameworkben...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd