Azure: LAMP stack beüzemelése a felhőben

Azure: LAMP stack beüzemelése a felhőben
2016-09-26T12:30:32+02:00
2016-09-26T17:22:35+02:00
2022-07-21T19:01:55+02:00
 • Értem. Köszönet, hogy rászántad az időt a részletes magyarázatra.

  Talán, ha rájönnek, hogy mégis jobb egy közös helyre írni, majd visszatérnek.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ez a cikk akár bekerülhetett volna a Cikkek menüpont (rovat, aloldal, akármi) alá is.

  Bekerülhetett volna. De a cikkek kezelése más alapon nyugszik, mint a híreké, és mivel lassan egy évtizede nem jelent meg új anyag abban a rovatban, ezért az nem lett frissítve, modernizálva. Így oda nem tudtuk volna így felvinni, ahogy a hírek közé. Ezért került oda.

  Ha a jövőben több hasonló anyag lesz, akkor a cikkek rovatot is szintre hozzuk, de csak ezért a pár anyagért nem volt érdemes. Így is megtalálja aki akarja.

  Amúgy miért szűntek meg a (szerintem legalábbis -- nagyon hasznos) cikkek?

  Mert senki nem készített és küldött be újabb anyagokat. Megjelentek a blogplatformok, ingyenes blogmotorok, és aki nagyon akart, inkább ott publikált. Mondjuk ez szerintem senkinem nem volt jó (mert így a kutya se olvasta az ilyen rétegcikkeket a milliószám szétszórt saját blogokon, a prog.hu közönsége meg ugyanígy nem találta meg egy helyen a friss szakmai publikációkat) - de hát így alakult.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ez a cikk akár bekerülhetett volna a Cikkek menüpont (rovat, aloldal, akármi) alá is. Tartalmában és küllemében jobban hasonlít a korábban ott megjelent cikkekre, mint a mostanában megjelenő "hírekre".

  Amúgy miért szűntek meg a (szerintem legalábbis -- nagyon hasznos) cikkek? Már 11 (azaz tizenegy!!!1!!egy) éves a legújabb, ha jól látom...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • GCP, a google cloudja, 300 dolcsival indit, es 3 honapig. Emelle meg nekik ugyanugy vannak elore osszerakott configjaik.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd