Andriod iOS fejlesztő Amicus robothoz
2016-06-13T14:04:08+02:00
2016-06-13T14:04:09+02:00
2022-07-21T21:23:46+02:00
 • Üdv,
  Android/iOS fejlesztőt keresünk.
  Előzetesen, erről lenne szó:
  The new Amicus table tennis robot from Butterfly
  Ez egy magyar fejlesztésű/gyártású termék(made by http://www.lcs-sport.hu ), amit a Butterfly ( Butterfly - TABLE TENNIS FOR YOU ) forgalmaz, és a tulajdonomban  álló Eldesoft Kft fejleszti a hardvert, és a benne lévő firmwaret.
  Az új termékcsaládban szeretnénk a jelenlegi kezelőegységet (a videóban látható Professional vezérlő doboz) opcionálisan kiváltani mobil (iOS, Android) kezelőfelülettel, Bluetooth kapcsolattal a motor vezérlő egység felé.
  Amennyiben érdekel a projekt, kérek egy visszajelzést, és megbeszéljük a konkrét feladatot, a szükséges dokumentáció (kommunikációs protokoll, képernyőtervek, működési leírás) rendelkezésre áll.
  A fejlesztéshez egy Amicus Prof. robotot is tudunk biztosítani.
  Előnyt jelent, ha  valamilyen szinten érdekelt vagy az asztali teniszben, akár amatőr szinten is, illetve ha többféle platformra (Android, iOS) is tudsz fejleszteni.
  Jelenleg még arra is van lehetőség hogy a mobil kommunikációs protokollon változtassunk szükség esetén.
  Fizetés:
  Az érdeklődőknek megküldött dokumentációk alapján fix összegű ajánlatot szeretnénk, illetve ha a doksiból kimaradt valami, az újabb feature request-ekre kérünk óra/napi díjas ajánlatot is.

  üdvözlettel
  Váczi Gábor
  Eldesoft Kft (a honlap jelenleg fejlesztés alatt van, de attól még működik a cég,  erre majd egy másik álláshirdetést fogok feltenni :))
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd