Android fejlesztőt keresünk!
2016-04-22T11:49:30+02:00
2016-04-22T12:42:37+02:00
2022-07-21T22:43:40+02:00
 • Alapvetően nyitottak vagyunk az új technológiák iránt, de az alkalmazásfejlesztést natív (jelenleg Java) alapokon végezzük, hogy a kliensek igényeit a lehető legjobban ki tudjuk elégíteni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia!

  React Native-on nem gondolkodtok ?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Folyamatosan fejlődő IT cégbe keresünk android fejlesztőt.

  A dolgod alapvetően új alkalmazások fejlesztése, meglévők továbbfejlesztése és optimalizálása, valamint a felmerülő hibák javításában való közreműködés.
  Amit szeretnénk, az minimum 1 év android fejlesztésben szerzett tapasztalat és JAVA fejlesztési tapasztalat. Magabiztos Android SDK ismeret, HTML,CSS, JS alapvető ismerete. Határidők betartására való képesség, kreativitás, magas szintű önállóság és problémamegoldó képesség.
  Jó, ha van szoftvertervezés területén szerzett tapasztalatod, photoshop, HTML5 ismereted és tapasztalt vagy verziókezelő rendszerek használatában. Még jobb, ha van publikált referenciád, jártas vagy webfejlesztésben, mobilra optimalizált website-ok fejlesztésében.
  És amit mi mindezért garantálunk a komoly szakmai kihívás és fejlődési lehetőség. Nagyfokú önállóság, innovatív megoldásokban való részvétel. Biztos, jól fizető munkahely egy fiatalos csapatban.
  A munkavégzés helye Budapest.
   
  Jelentkezésed várjuk az alábbi honlapon:

  www.frontside.hu/karrier/android-fejleszto
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd