Tapasztalt fejlesztő keres (C#, Windows, IOS, Droid, Web)
2016-04-18T23:07:08+02:00
2016-07-31T22:34:56+02:00
2022-07-21T20:21:50+02:00
 • UP - Még aktuális
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Üdv,
  Ismét aktuális a munkakeresésem. A különbség annyi, hogy most inkább főállás érdekel, de előnyben részesítem a home office lehetőségét.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • -- UP --

  Közben továbbfejlesztettem egy "gyakorló" alkalmazásomat és migráltam UWP-be. 

  2.png

  1.png

  Csúnya, de működik. :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
  Csatolt állomány
 • -- UP --
  Változás: 
  Bővítettem a rendszeremet amin fejlesztek. Kidobtam belőle a HDD-t és lecseréltem egy 500GB-os SSD-re. Így most 620GB SSD-n fejlesztek.

  Rövid határidős project-teken is részt tudok venni, de jobban szeretnék olyan partnert találni, akivel hosszútávon együtt tudok majd dolgozni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • OFF
  Nem kell elfogadni, de most szólok: még nem leszel 35 sem, amikor különféle eü. problémáid lesznek. Én is nyomtam egy-két évig napi 15-17 órát (grafika programozása, animáció, marketing tenderek stb.) szünnap nélkül. Az alkotás öröme hihetetlenül tud inspirálni. Akkor hagytam ezt az életmódot abba, amikor beszélni tanult az első gyermekem és azt mondta, hogy "apu" csak nem tudta az mit jelent. (biztos az anyjától hallotta

  Előtte is, azóta is rendszeresen, napi szinten sportolok és mégis. Amikor sokszáz éve becsípődött először a derekam, megdöbbenve láttam, hogy mennyi nagyon fiatal (és girnyó) öltönyös világmegváltó "manager" vár kezelésre a szakrendelésen. Ők is mindannyian egész nap ülnek és ülnek és ülnek.
  Te sem fogod elkerülni a gerincproblémákat! Alkat kérdése, hogy 30 vagy 35 leszel, de ott fogsz könyörögni a dokinak, hogy szúrjon agyon egy szteroidos ampullával, mert már három napja bent mégy ki...

  Vegyél egy kutyát, vagy egy vadászgörényt és vidd el sétálni naponta ötször. Ha sakkozni lehet fejben, akkor algoritmust optimalizálni is lehet, tehát nem lesz "kieső" időd. Még az is lehet, hogy rájössz, van élet a Mátrixon kivül.

  A neveded azért beteszem egy biobájtba, ha valamikor ilyen szakit keresnék, tudjam merre van.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • OFF VÁLASZ:
  Helló,

  Van aki moziba jár, van aki fagyizni megy, én leülök a gép elé és programozok.
  Én ha nem tudok aludni, akkor is a géphez ülök le és programozok. Ez, hogy egész nap a gép előtt ülök és szoftvereket készítek számomra életstílus, nem igazán tudom mi mást csinálhatnék. Nem, tudok mást mondani ami lekötné a figyelmemet. TV-t nézni nem szeretek, évente maximum 1 film jön ki ami érdekel, számítógépes játékok meg már nem olyanok mint mikor annó a Doom, vagy az Wolf volt meg mindenkinek floppy-n. Sportolni pedig lusta vagyok. 

  Nem szeretnék dicsekedni, de épp néhány napja kaptam "dicséretet". Gyógyszergyár részére kellett belső "rendszert" készíteni IOS-re és előttem többen is elvállalták, nekikezdtek de senki sem csinálta meg, csak én. Állítólag cégeknek is kiadták, illetve innen legalább 5-6 programozó jelöltnek. (Bár utólag felmerül bennem a kérdés, hogy mi lett volna, ha nem csak én csinálom meg rendesen.)

  Maximumot két dolog miatt határoztam meg. 1 -részt tudom mi az amit fizikailag, szellemileg bírok.  Hetente maximum kb 40 óra plusz-t. De pont azért írtam hétvégére 6-20 órát, mert néha pihenni is szoktam, olyankor nem dolgozom végig a hétvégét. :)
  2. Szeretném kivételesen megfordítani a dolgot és nem minimum-ot írni. Nem azt írni, vagy úgy kezdeni, hogy szükségem van ennyire, az olyan általános. Most azt mondtam ennyi időm, energiám van és ennél több pénz/munka nem érdekel. 

  Azt is írtam, hogy kb 1 hónap múlva leszek szabad előre láthatólag, de ez sem biztos még. Most teljesen ki van töltve a szabadidőm, aminek nagyon örülök, illetve már van további "megrendelésem" is... Csak szeretném, ha ezután is így maradna, hogy mikor hazajövök a melóból letudjak ülni a gép elé és valami hasznosat csinálni amit majd sokan használnak, illetve ami számomra is izgalmas. T*k jó dolog, ha változatosan dolgozhat valaki és nem mindig csak alap programokat kell összedobnia.

  Jól fizet a főállásom abszolút és szeretek is ott dolgozni ahol dolgozok nagyon rendesek a kollégák és főnököt sem könnyű olyat találni mint nekem van. Ráadásul nem általános kis cégek project-jein dolgozok és folyamatosan nagyon nagy mennyiségű tudásanyagot szerzek akár a munkákból, akár a kollégáktól, akár amolyan oktatás félékből, szakmai konzultációkból. A meló helyemen még MVP-vel is lehetőségem van kommunikálni, kérdéseket feltenni akár személyesen is, ez pedig egy olyan dolog szerintem, amire nem minden meló helyen van lehetőség, főleg, hogy Magyarországon, csak 18 MVP van a Microsoft-nál. 

  Ez a fél évvel ezelőtt 2 óra alatt találtam melót dolog nem tudom, hogy pozitív, vagy negatív szerinted. ... Akkor is csak kiegészítő melót kerestem és igen, gyorsan kaptam rá jelentkezéseket. 

  Mi változott? Nőtt a tapasztalatom, illetve inkább úgy mondanám, hogy rájöttem mennyit is ér valójában a munkám annyi tapasztalattal, gyakorlattal amennyivel rendelkezem, illetve munkák is egyre nagyobb órabéreken érkeznek hozzám.  Gyakorlatilag csak Linux-ra nem tudok fejleszteni szoftver-t. Egyébként pedig már annyi weboldalt, programot elkészítettem mióta programozok, hogy meg sem tudnám számolni. (Persze, nem csak a darabszám számít, viszont hivatkoztam autó diagnosztikai rendszerre, gyógyszeripari cégre, stb... Abszolút más problémák merülnek fel ennyire különböző területeken...)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • OFF
  Nem kötekedésből kérdezem, ne sértődj meg. Korrekt hirdetés, nem akartam offolni, csak érdekelne. Ha tegyük fel, kimaxolod a szabadidődet a másodállással, mert éppen kellene nagyon a munka, akkor az írottak szerint egy főállás mellett 40 órát dolgoztál. Milyen minőségű munkát adsz ki a kezedből, ha hosszútávon 80 órát dolgozol hetente?
  Ha a főállásod nem fizet elég jól, miért nem nézel jobb főállás felé?
  Szép dolog az álláskeresésben a maximum meghatározása, de fél évvel ezelőtt 2 óra alatt találtál itt munkát. Mi történt azóta, ami miatt háromszor többet ér a munkád?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Üdv,

  Hosszú távú plusz munkát  keresek főállásom mellé. 

  Tapasztalataim röviden:
  C#, Pascal, XAML, WPF, WinForms, UWP, .Net 4.0, .Net 4.5-4.6... Windows App fejlesztése Store-ba (win 8.1-re) Windows alapon leginkább MVVM pattern-t használok, utálom a Code-Behind-ot.  

  IOS fejlesztés, Droid fejlesztés, stb...

  PHP, HTML, JavaScript, Jquery, Joomla, Wordpress, PrestaShop, OpenCart, stb...

  Fejlesztőeszközök amiket aktívan használok: Xamarin, Visual Studio 2015 és 2013, NetBeans, Notepad ++

  Grafikai szoftverek, melyeket aktívan használok:  InkScape, Photoshop,

  Egyéb általam gyakran használt szoftverek: Tortoise svn és Tortoise git, SourceTree

  Van saját Android-os telefonom és Windows telefonom (win 10) is teszteléshez. (Iphone-om nincs, IOS fejlesztés esetén teszteszköz biztosítása szükséges.)

  Gép amin fejlesztek: 
  Windows 10 Pro, Intel Pentium G3250 3.2GHz, 16GB Ram, 120GB SSD, 250GB HDD... (ezt azért írom csak, mert úgy gondolom, hogy technológiai akadálya nem igazán lehet 1-1 szoftver elkészítésének)

  Jelenleg főállásban dolgozok napi 8 órát, majd itthon 2-4 órát minden hétköznap, hétvégénként 6-20 órát. 

  Előre láthatólag talán Május közepétől, vagy Június elejétől tudnék plusz munkát vállalni, de szeretnék olyan cégnek dolgozni ahol folyamatosan volna lehetőség plusz munkákat vállalni. Szerencsére folyamatosan van mivel lekötnöm szabadidőmet, viszont szeretném, ha ez így is maradna.

  Van tapasztalatom nagyvállalati rendszerek fejlesztésében, illetve több szoftveren dolgozok, dolgoztam amik nem 1-5 fős cégek részére készültek/készülnek. Erről részletesebben személyesen, telefonon tudunk beszélni, illetve leginkább személyesen tudok referenciát mutatni, de van köztük vállalat irányítási rendszer, értékesítési rendszer, autó diagnosztikai rendszer és egyéb hasznos dolog is.

  Budapest-en élek a 14. kerületben, itt is dolgozok. Utazgatni sajnos nem nagyon tudok szabadidő hiányában.

  15 éves korom óta folyamatosan, szinte megállás nélkül foglalkozok programozással, jelenleg 26 éves vagyok. 

  Hétköznap leginkább 17:30 után tudom felvenni a telefont.
  06 70 229 33 47
  Fizetési igény: Maximum 400e-500e ft-tot szeretnék egy hónapban megkeresni extra munkával, ennél többre nincs szükségem és időm/energiám sem.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd