ADATBÁZIS SZAKÉRTŐT KERESEK

ADATBÁZIS SZAKÉRTŐT KERESEK
2016-03-11T15:43:42+01:00
2016-03-11T23:42:05+01:00
2022-10-20T14:35:36+02:00
 • Kedves Tünde!

  Tóth Gábor vagyok. 48 éves fiatal. Kimondottan pár éves a tapasztalatom. Jó pár éves ...
  Jelenleg Oracle és Ms Sql Server alapú adattárházakon dolgozom. Sokáig dolgoztam postgres környezetben, mint pl/pgsql programozó (meg egy csomó más sql szerveren is). Dolgoztam klasszikus UNIX környezetben és linuxokon is. Per speciel, CentOS-en nem. Angolul éppen csak elgagyogok, külföldön nem halnék éhen, a szakmai irodalmat megértem. GIT-et használok a saját fejlesztéseimnél.
  Valaha voltam C programozó is, de oly sok évvel ez előtt, hogy kijöttem a gyakorlatból. PHP-ben vannak feladatok, amiket meg tudok oldani, de nem vagyok profi. Ruby-ról hallottam, de nem ismerem. Ha a VIM a vi szövegszerkesztőn alapuló szerkesztő, akkor azt is biztonsággal használom. Más VIM-et csak a tisztítószerek között ismerek.
  A leírás alapján, nem biztos, hogy engem keresel, de ki tudja?
  Lényeg! Pécsi vagyok és nem szívesen mozdulnék ki innen. Távmunkában szívesen dolgozom, akár részmunkaidőben is.

  Ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek válaszolj, ha nem akkor is ... hogy nem.

  Köszönöm a türelmedet, Gábor
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • "Viszlek magammal, ha Te vagy az, akit keresek!!! :)"
  Hova?:D
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok! Egy igazán jó lehetőség azoknak, akik szeretnék szakmai tapasztalatukat egy piacvezető,  multi cégnél kamatoztatni,  és továbbfejleszteni! Fiatal, dinamikus csapat, inspiráló szakmai légkör, korszerű fejlesztési eszközök, módszertanok.Kimondottan pár éves tapasztalattal keresek fiatal, agilis tehetséget!

  Elvárások: CentOS 6 / 7  + Postgres 9.2 / 9.4 alapos ismerete, Postgres adatbázis és PL/SQL nyelv ismerete, angol nyelv használata munkakörnyezetben, Unix parancsok, GIT használata, igazi csapatjáték

  Feladat:tárolt eljárások optimalizálása, szerver-beállítások finomhangolása,  adatbázis szerkezet módosítása,monitorozás kidolgozása, tapasztalattól függően a tervezésben való részvétel, hazai és külföldi projektekben történő részvétel fejlesztőként.

  Előnyt jelent: felsőfokú szakirányú végzettség , PHP 5 , C, Ruby nyelvek ismerete,VIM ismerete

  Viszlek magammal, ha Te vagy az, akit keresek!!! :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd