Windows 10 - Flash Player problémák
2016-01-29T15:18:28+01:00
2016-03-04T10:46:05+01:00
2022-07-22T00:23:29+02:00
 • Érdemes különböző browserekből(akár külön gépről) fellőni az oldalakat, mert közös flasht használnak. Ilyen kép és hang elmegy akkor szokott előfordulni, ha használtok free kamerát is, és az egyik oldalon kameraváltás történik, akkor ha egy "színű" verysoftból volt indítva átállítódik a többi oldalon is, ilyenkor ti még a régi képet látjátok böngészőben, ha nyomtok f5-t, akkor már az újat. Szerintem ilyenkor szokott vacakolni a kép + hang.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • szia, nem értem a kérdéseket, nem tudom mi az a build és a min. reqire-t se tudom, írd meg légy szíves hogy ezeket hol keressem..


  köszönöm
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hanyas verzió szám a minimum require player version a buildben?
  A kódból is jó volna látni egy részletet, ami a lejátszásért felelős.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • szia,

  jó kis fejlődés :)

  a win10 ben van edge is ami úgy tudom saját flasht használ, de mi az ie-t használjuk mert hogy az win7 alatt is stabilan ment. Most az a hibajelenség, hogy kb. 4 ie ablakban streamelünk flash-en keresztül nagy oldalaknak (webcam oldalak) - így ezen mi nem tudunk változtatni, csupán "bedolgozunk"nekik, azaz a flash platformot ők biztosítják, mi csak login - webcam indítása (flashben) és így csatlakozunk a szervereikhez. 

  A mi műsorunkat néző ügyfelek bőngészőjében keletkezik a hiba, ugyanis az általunk sugárzott kép néha befagy néha meg elmegy a hang.

  Van esetleg ötlet  hogy mit lehete ezzel kezdeni?

  Köszi
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ez nem hiba! Ez a fejlődés! Amúgy meg a 322. sorban van a hiba.
  (A hiba feltehetően Dec 30. -án jelentkezett, ugyan is EDGE böngészőhöz ekkor adott widnows updaten keresztül egy "frissítést" a flash player -hez, ami biztonsági réseket kívánt lezárni, és ezek a funkció csorbítások okozhatnak akár fennakadást nálatok kliens oldalon)
  Véleményem szerint csak komolyabb átalakítással fogjátok tudni ezt megoldani hosszú távon.
  (flash technológia minimalizálásával, és egyéb háttér részek szervezésével)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok,


  Webkamerák élő streamelésével fogalkozunk, általában egyszerre több oldalra streamelünk, melyet very-soft webcam splitterrel oldunk meg. Windows 10 alatt jelentkezett az a hiba, hogy a műsort néző ügyfelek időnként nem hallanak, vagy időnként kifagy náluk a kameraképünk. Windows 10 alatt Internet Explorert használunk. A fura, hogy eddig jól működött, és egyik napról a másikra "meghibásodott". Átnéztem az eseménynaplót, de nem találtam benne semmi extrát. 

  Olyan embert keresek aki ért olyan szinten az előbb említett problémához, hogy kijavítsa ezt a hibát.

  Köszönöm

  Péter
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd