Használ még valaki DOS alapú FoxPro-t?

Használ még valaki DOS alapú FoxPro-t?
2004-11-04T15:56:58+01:00
2004-11-05T13:41:59+01:00
2022-11-01T09:40:35+01:00
 • Nos igen... akiknél ilyen progi fut az részben azért használja még ezt, mert megfelel neki és mert nem akar csomó pénzt áldozni más rendszerre. Sőt: alapvető szempont, hogy windowsos Foxpro-t soha nem vásároltunk (mint fejlesztők), így aztán még nehezebb lenne átírni a cuccokat :)

  Nos, köszönöm a hozzászólásokat!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Indítsd alacson prioritással. Akkor kevésbé lassít. Szerintem nincs hozzá semmi új cucc. Vagy írd át windowsos foxprora (az nem akkora meló és jobb lesz)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Egyébként ha valaki saját gépén szeretné elérni, hogy DOS alkalmazások ne lassítsák a rendszerét, azt a "TAMEDOS" alkalmazással könnyedén megteheti (némi memóriáldozat árán). Ez a kis alkalmazás szépen kordában tartja az esetleges DOS alkalmazások "CPU éhségét" NT-k alatt. És nem is drága: bővebben itt.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Köszi az egy jó találat, de kicsit félreértettél... egyrészt nem "külső" megoldásokat keresek, hanem a Foxhoz vmi kiegészítést; másrészt...
  Másrészt abban meg igazad van, hogy ha a Google-ban nem találok megoldást, akkor itt még kevésbé.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • http://www.winnetmag.com/Windows/Articles/ArticleID/4805/pg/2/2.html
  (3. kérdés)

  Ez az egyik eredménye a Google-ban a
  dos foxpro cpu xp
  keresésnek. (8000 találat esetleg lehet szűkíteni).
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A "Clipper kontra XP" topic alapján jutott eszembe: ugy senki nem látott még FoxPro-hoz a Clipper-es *Idle() függvényekhez hasonló megoldást? Nevezetesen, hogy Win2K, XP, stb. alatt használva a kérdéses eszközzel készített progit, ne foglalja 100%-osan a CPU-t?

  Ne szidjatok, de még én is találok olyan DOS alapú - néha nem is kis - progikat amiket a user nem szívesen dobna ki az ablakon, csak kissé "optimalizálni" kellene.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd