Angular JS környezetben jártas fejlesztő(ke)t keresünk
2015-11-30T18:32:51+01:00
2015-12-05T14:28:56+01:00
2022-07-22T02:44:43+02:00
 • Már eleve ki van szórva az, aki profi. Most vagy Zend, Laravel, Symfony, Yii és CI FW-ök mindegyikében van valamijük, vagy valójában semelyikben sincs, hanem saját rendszerük van. Azt meg minden profi nagyon szeretné elsajátítani. Különösen jó határidőre dolgozni ilyen környezetben, hiszen minden körülmény ismert (használható, jól ismert (!) és jól dokumentált  kód, megfelelő névkonvenciókkal ellátva ), tehát könnyű a határidőt megadni és azt betartani. Betanulási időt sem kíván, hiszen 1-2 hónapra vesznek fel valakit. Ami egy Symfonyhoz roppant kevés lenne, de az Ő rendszerük annál sokkal jobb és átláthatóbb, kézre állóbb.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szeretlek, internet! 
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A fejlesztők többsége szimpla névkonveciókat is képtelen betartani, miért várnék el tőle beleszólást bármibe is?

  Ezzel ki is szortad az osszes olyan - gondolkodni is kepes - fejlesztot a jelentkezok kozul, aki ert a szakmajahoz es ezt tudja is magarol :D

  De nincs ezzel baj, az itteni forumozok tobbsege ugyan ilyeneket szokott leszurni egy-egy thread alapjan a hirdeto cegvezetorol, ugyhogy mondhatni elobb utobb ugyis megtalalja a zsak a foltjat.
  Raadasul mindenkinek jobb, ha ehhez nem kell a probaidobe belevagni, hanem mar a jelentkezes elott tiszta a kep egymasrol.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Bakker, na megnézném ki az aki ezek után jelentkezik nálatok,, tudom a te "apu vedd meg nekem" felfogásodba nem fér bele, hogy ha fele ennyire néznéd le az leendő alkalmazottaidat talán menne is valamerre az a hajó.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Te most fejlesztokent akarsz tanacsot adni egy 5M ft eredmennyel rendelkezo ceg felso vezetojenek, akinek a szakterulete a magas szintu dontesek es a fejlesztok kivalasztasa (amiben nyilvan eredmenyes, hiszen a fejlesztoik tobbsege az elnevezesi konvenciokat sem tudja betartani)? 

  Nekik nem lehet, hagyni kell had uljenek a kepzeletbeli tronjukon :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha magasabb szintű döntésekbe akarsz beleszólni, akkor cégvezető állást keress és ne fejlesztőit!
  Amúgy meg azt gondolom, hogy a rendszerszervezés nem a fejlesztő dolga. Ez két külön szakma. Persze nem neked, aki rendszerszervező és a világ legjobb fejlesztője egyben.
  A fejlesztők többsége szimpla névkonveciókat is képtelen betartani, miért várnék el tőle beleszólást bármibe is?

  Nem hiszem, hogy a Te dolgod lenne meghatározni, hogy milyen szempontok szerint alkalmazunk vagy nem alkalmazunk valakit. Mint ahogy az sem a Te dolgod, hogy milyen megfogalmazásban keresem az adott ember(eke)t. Elvileg szabad országban élünk, szabadon formálhatunk véleményt.

  Ugyanakkor a megfelelő emberek keresése, kiválasztása, és a munkával kapcsolatos döntések a cég belügye, jelen esetben az én dolgom. Ebbe szerencsére az ügyvezetőn és rajtam kívül nincs beleszólása senkinek, főleg nem az ilyen mindent jól megmondó embereknek. Köszönjük az éleslátásodat, és a tanácsaidat, kérlek a jövőben ezekkel másokat segíts!

  Ami pedig a cég adóhatósággal szembeni kapcsolatát illeti, ez egyrészt még sosem zavarta a napi ügymenetet. Másrészt én örömmel veszem, hogy az ügyvezető nem a fejlesztőknek tartozik, hanem a NAV-nak.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • nem arra van szükségem, hogy a fejlesztő vitassa a feladatot, hanem arra, hogy elkészítse a kódot

  Na, pont ezt szerettem volna, ha kiderül. Soha nem mennék olyan helyre dolgozni, ahol droidként kell lekódolnom a főnök által kiosztott feladatokat anélkül, hogy beleszólásom lenne a magasabb szintű döntésekbe.
  Lehet, hogy te is profitálnál belőle, ha meggondolnád, hogy a zsenialitásod kiterjesztésére alkalmazott szolgák helyett gondolkodó embereket veszel fel és meg is hallgatod az ötleteiket. Előfordulhat ugyanis (bár kétlem, hogy tisztában vagy vele), hogy nem te vagy egy adott témában a legtapasztaltabb a teremben.

  én az elkészült forráskódokért fizetek

  Tapasztalat, hogy fejleszteni egy fejlesztésre szánt számítógépen lehet, máson nem. Pont ezért kell saját pénzből gépet vennem, ha te nem adsz gépet (használatra a fejlesztés idejére, mint értelmes cégeknél) vagy pénzt hardverre (mint az igazán értelmes cégeknél vagy kiemelt projecteken).

  ha kölcsönös a szimpátia és megfelelünk egymásnak, akkor elkezdjük a közös munkát. Nálam ez 15-30 perc szokott lenni,

  A jelentkezők tudásának összehasonlítása nélkül, egy telefonbeszélgetés alatt elhatározod szimpátia alapján, hogy ki az "ideális jelölt" és megbeszélitek a munka részleteit és hogy alkalmas-e a feladatra a jelentkező (amit szintén telefonon + egy CV alapján el is tudsz egyből dönteni), felveszed, megegyeztek a bérezésről, letudjátok a papírmunkát és nekiálltok a közös munkának 15-30 perc alatt? Gratulálok! Nálam ez tényleg nem így megy, a jelenlegi munkahelyemre többkörös online tesztek és skype-os, majd személyes elbeszélgetések után kerültem be, mintegy másfél hónapig tartott a kiválasztási folyamat. Amikor olyan pozícióban voltam, hogy alkalmazottakat / alvállalkozókat kellett keresnem, szintén hetekig tartott az "ideális jelölt" kiválasztása.
  Egyszer majd megtaníthatnád nekem (és a világvezető cégeknek), hogyan kell 15 perc alatt felvenni egy ismeretlent úgy, hogy abból valami jó is kisüljön.

  minden cikkhez gyülekeznek a magadfélék és kritizálnak mindent, amit lehet

  A legfrissebb állásajánlatok közül itt van néhány, ami értelmesen van megfogalmazva. Sehol nem kritizál senki:
  [PROJEKTMUNKA] C++ és Delphi feladat - Társalgó - Prog.Hu
  [PROJEKTMUNKÁK] Tech support, Sysadmin és mobilfejlesztés - Társalgó - Prog.Hu
  Embedded software developer - Társalgó - Prog.Hu
  JAVA JPA controller feladat - Társalgó - Prog.Hu
  PHP, MySQL fejlesztőt keresünk távmunkában - Társalgó - Prog.Hu
  Sitebuild projekmunka - Társalgó - Prog.Hu
  Webfejlesztő@Árukereső - Társalgó - Prog.Hu
  Backend fejlesztőt keresünk - Társalgó - Prog.Hu
  Word levél perszonalizálás mysql ből. - Társalgó - Prog.Hu
  Meglévő weboldal re-deisgn - Társalgó - Prog.Hu
  Fejlesztőt keresünk natív Android alkalmazás fejlesztésére - Társalgó - Prog.Hu

  Általánosan elmondható itt, hogy az Állás rovatban lévő témák fele teljesen korrekt, kb. 20% pontosításra szorul, a maradékról meg süt, hogy valami sántít velük kapcsolatban (mint pl. itt is).

  Tekintsd úgy, hogy ez a cikk nem neked szól, és köszönöm az észrevételed.

  Ez egy fórum, a hozzászólásaid a fórumozóknak szólnak, én fórumozó vagyok, ergo ez a "cikk" nekem is szól. Szívesen.

  A Szentendre, Berek utca 1. alatti ház a bejelentett lakcíme egy Vass Andrea nevű hölgynek is, valamint székhelye két, többszörösen végrehajtás alatt álló gazdasági társaságnak. A cégadatok szerint Vass Andrea [...] ügyvezetője az adóvégrehajtás alatt álló, csomagküldő, internetes kiskereskedelem foglalkozó Floben-Duó Kft.-nek (korábbi nevén Belső Hang és Fény Kft.-nek).

  Biztató 
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Momentán nincs terítéken világmegváltó ötlet megvalósítása. Ugyanakkor nem zárom ki, hogy ügyfeleinknek lesz, amit majd le kell programozni.
  Kérdésedre válaszolva szimplán arról van szó, hogy a jelenlegi fejlesztőcsapat már nem képes ellátni a megrendeléseinket.
  Elsősorban AngularJS fejlesztőt keresünk, de szeretnénk olyan embert találni, akit a PHP-s fejlesztésekbe is be tudunk vonni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Azt gondolom, hogy fogalmi zavarban szenvedsz. Nekem nem arra van szükségem, hogy a fejlesztő vitassa a feladatot, hanem arra, hogy elkészítse a kódot.
  Nem, nem kell gépet venned. Ez nem elvárás. Felőlem a mobilodon is bepötyögheted, ha neked úgy tetszik, én az elkészült forráskódokért fizetek. Hogy ez kinek mennyit ér az alku tárgya, és nem érdekel, hogy Te abból számítógépet vagy barátnőt veszel.
  Nem kértem, hogy utazz Szentendrére, sőt megkérlek, hogy ne utazz! Ismételten felhívom figyelmedet arra, hogy távmunkáról beszélünk. (szeretem az ilyen értetlen embereket)
  Az, hogy 4 hozzászólásom van, még nem jelenti azt, hogy nem tudom, mi is megy itt. Képzeld pontosan látom, hogy minden cikkhez gyülekeznek a magadfélék és kritizálnak mindent, amit lehet.

  Normál esetben nem kell 40 kört futni. Elküldöd az önéletrajzod, amiben szerepel az elérhetőséged. Elolvasom, felhívlak, és ha kölcsönös a szimpátia és megfelelünk egymásnak, akkor elkezdjük a közös munkát. Nálam ez 15-30 perc szokott lenni, de persze nálad ez nem így megy. Előbb venned kell egy gépet. Aztán el kell utaznod Szentendrére futni 40 kört. Áh...

  Tekintsd úgy, hogy ez a cikk nem neked szól, és köszönöm az észrevételed.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Várj ez valami startup ugye és van egy világmegváltó ötletetek, amihez kerestek egy Angular JS fejlesztőt aki jártas valamelyik PHP keretrendszerben?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • látszik, hogy nem te vagy az ideális jelölt

  Manapság egy ideális jelölt nem egy kódgyártó droid, hanem egy fejlődésre kész ember, aki hajlandó a feljebbről érkező döntéseket értelmezni és vitatni, nem csak gépi módon végrehajtja azokat. Ez minden szoftveres állásra igaz kellene, hogy legyen.

  Úgy mondogatod ezt az "ideális jelölt" szöveget, mint valami mantrát...

  Hogy mit is kínálunk? Na ez vicces. Mondjam, hogy fiatal dinamikus csapat, meg a többi maszlagot?

  Ja, jobb a "szokásos maszlag", mint a semmi.
  Legalább azokon a hirdetéseken látszik, hogy értelmes emberek csinálták, nem követelőző, mindent-azonnal-tegnapra főnökök.

  Megegyezés szerinti fizetést kínálunk

  Azt gondoltam, hogy nem rand(10,1000)*1000 Ft-ot utalgattok minden hó 10-én, hanem van valami megállapodás a fizetésről. A távmunka alatt sok mindent lehet érteni. Ha a saját költségemen kell gépet venni, ami elég erős a munkához, nekem kell fizetni a rezsit, esetleg el kell időnként autóznom pár 10EFt-ot Szentendrére meetingek miatt, egész más fizetést fogok kérni, mint ha kompenzáltok bizonyos dolgokat. Arról egy szó nem esett, hogy ti mit kínáltok, csak azt hajtogatod, hogy milyen "az ideális jelölt".

  ha valaki kéri, akkor mikuláscsokiban is intézhetjük a kínálunk részt.

  Az meg, hogy óvodás szintű szarkazmussal reagálsz egy értelmes felvetésre a saját állásajánlatodban, sok mást is elmond rólad.

  minél több cikkhez be tudjál szólni valami frappánsat

  4 hozzászólással a hátad mögött bizonyára rengeteg fogalmad lehet róla, hogy milyen az élet ezen a fórumon... Segítek: egy szimpatikus álláshirdetés ha nem érint minket, átfutjuk és továbblépünk (esetleg UP-olunk vagy sok sikert kívánunk hozzá), a többihez pedig hozzászólunk egy párszor, amíg a lényegi részek ki nem derülnek, hogy ne kelljen az "ideális jelölteknek" 40 kört lefutnia, amíg kiderül, hogy milyen céghez, hova, milyen feladatokra, mennyi időre, milyen fizetésért, milyen csapatba, ... keresnek embert.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Részben igazad van, azonban látszik, hogy nem te vagy az ideális jelölt.
  Az ideális jelölt ugyanis elolvassa, és értelmezi a feladatot, beleértve annak minden egyes pontját.
  A "munkavégzés helyét" szerintem elég jól definiáltam a távmunkával, és hidd el nem úgy értettem, hogy Kambodzsában.
  A munkaidő megegyezés szerint, a lényeg, hogy napi kommunikáció legyen.
  Hogy mit is kínálunk? Na ez vicces. Mondjam, hogy fiatal dinamikus csapat, meg a többi maszlagot? Megegyezés szerinti fizetést kínálunk, de ha valaki kéri, akkor mikuláscsokiban is intézhetjük a kínálunk részt.

  Ne érezd rosszul magad, hanem lapozz tovább egy másik oldalra, hogy minél több cikkhez be tudjál szólni valami frappánsat!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az ideális jelölt önéletrajzot küld a flobenduo at gmail dot com címre.

  A nem ideális meg ugat nektek a fórumon, hogy munkaidőt, munkavégzés helyét és valami "kínálunk" jellegű dolgot is írjatok, ne csak az elvárásokat.

  Annyira zavaró ennek a hirdetésnek a hangneme, hogy szinte én érzem magam rosszul miatta 
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Angular JS környezetben jártas fejlesztő(ke)t keresünk.
  1-et hosszabb távra, 1-et pedig rövid távra (1-2 hónap).
  Az ideális jelölt távmunkában felelősségteljesen, határidőket betartva végzi a rá bízott munkát, amiről napi jelentést tesz.
  Jártas az alábbi framworkök valamelyikében:
  - Zend Framework 2
  - Laravel
  - Symfony
  - Yii
  - CodeIgniter
  Az ideális jelölt önéletrajzot küld a flobenduo at gmail dot com címre.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd