Kezdő vagyok c++ Code bloks
2015-09-23T16:13:23+02:00
2015-09-24T17:18:33+02:00
2022-07-22T05:18:27+02:00
 • Ha már a feladatkiírás sem egyértelmű (illetve csak egy foghegyről odaszórt valami), akkor választ adni is nehéz. Az ilyen kérdezőket messziről illik kerülni.


  OFF
  "én megyek Tarja Turunen zenéje alatt eltemetni magamat a munkába."

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Tanárnak naagyon pocsék lennék. Példa programmal tudnám szemléltetni, de akkor már megírtam az egészet 20 sorban. És annak meg szintén nincs értelme.

  Az meg megint más, amikor látjuk, hogy már próbálkozott valamivel és nagyon mellé ment, na akkor valaki kijavítja v átírja neki pár soros kommenttel.

  Te az elvi részt leírtad, most már rajta a sor, hogy mutasson valamit mégis mivel próbálkozott. Mert az a kifogás, hogy abszolút kezdő vagyok, nem érdekel senkit. Főleg, ha azt látjuk, hogy akarat sincs.

  További szép napot,
  én megyek Tarja Turunen zenéje alatt eltemetni magamat a munkába.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ne felejtsd el azt sem, kikből "épül" ma a szakma. Se nem értenek hozzá, se nem is akarnak érteni hozzá - már ránézésre is látszik - de ha valakitől ki tudnak hízelegni bizalmi alapon előlegbe egy kevés pénzt, megfogják, és futnak vele - nagyon gyorsan. Megállítani őket azért nem lehet, mert az igazi probléma, hogy a piac is nagyon hü**e. Nem fog elhinni semmi mást, csak amit érez, hogy fáj, és már rég óta fáj. Szóval "segíts" te is. Könyveld el úgy, hogy befizeted ezt az "adó"-t is.

  Az első problémájában már adtam tippet, te írj valamit a másodikra.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ne haragudj, de biztos, hogy jó szakmát választottál?
  Mert azt látom, hogy a yahoo-t, google-t nem ismered és ebből az jön le, hogy tanulni sem szeretsz.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Tipp: basic tutorials
  Első feladathoz csinálsz egy ciklust, bekéred a számokat, modulo operátorral ellenőrzöl 2-es maradékra. Ami nem maradékos, az páros szám. Viszont az első páros szám után kiírni a legkisebb páros számot szerintem garantáltan a legelső páros számot fogja kiírni. Át van az gondolva?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Code bloks ban programozunk és Full kezdő vagyok!

  Ez a házink és azt sem tudom hogy fogjak neki! 1.Feladat:Addig kér be számot amíg párost írunk és utána kiírja a legkisebb páros számot.

  2.Feladat: sorszámozott adatbevitel.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Címkék
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd