Mobil weboldal Seo

Mobil weboldal Seo
2015-07-26T22:08:10+02:00
2015-07-29T09:28:08+02:00
2022-10-21T08:30:40+02:00
 • Kedves Sanya! 

  Nem keresőoptimalizálási problémám van, mert a weboldal minden kijelölt kulcsszóra immár hatodik éve az első helyeken van. 

  Technikai jellegű a problémám, hogy egy mobilos oldalt kell-e jelölni a head részben, az általam leírt access http jelölővel. A seo szakemberekről meg csak annyit, hogy nagy duma, oltári nagy körítés, alacsony tudásszint. 

  Tehát esetleg ha valaki hasonló megoldást választott mint én (mobile_detect) használja e a fejléc jelölésben ezt az access http-t?

  Üdv

  KK
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia,

  Talán a legjobb, amit tehetsz, hogy egy SEO szakembert vagy céget felkérsz, hogy vizsgálják meg az oldalad. Esetleg nézz szét az entity forumon (seo forum) ahol nyüzsögnek a keresőoptimalizálásban jártas emberek, cégek.

  üvd
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mivel a kérdés túl általános, ezért a témát átmozgattam a társalgóba.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!

  Van egy weboldalam, ami megjelenik mobilon is, de nem reszponzív, és nem is m. aldomainnel rendelkezik. mobile_detect.php dolgozik az oldal alatt, aminek a behívása utána a weboldalon egy egyszerű feltétel bontja szét, hogy mi jelenik meg mobilon és asztali verzión. Ezzel idáig nincs is semmi gondom.

  Több kérdés merült fel az optimalizálás során, amiben szeretnék segítséget, tanácsot kérni. Olvastam a google-ön, hogy szükséges megjelölni a mobilos oldalakat a head részben.
  Ezzel kapcsolatban van valakinek konkrét tapasztalata?
  Ez lenne szerintem az "Accept HTTP-fejléc használata mobil jelölőnyelv esetén"

  Van esetleg olyan seo trükk, vagy fontos tudnivaló amit mobil oldalhoz szükséges még fejleszteni? Strukturált adatokat beépítettem, és az alapvető keresőoptimalizálási dolgok el vannak végezve. A google mobilbarát teszt eszköze amikor egy oldalt mobilbarátnak tekint akkor az azt is jelenti, hogy nincs szükség egyéb jelölőre a head részben, vagy pedig az csak és kizárólag a megjelenésre megy?

  Előre is köszönöm a válaszokat, tapasztalatokat!

  Üdv

  KK
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd