Junior tesztmérnök
2015-02-02T11:57:38+01:00
2015-02-02T11:57:39+01:00
2022-07-22T12:43:07+02:00
 • Munkakör
  A kezünk közül kikerülő, a gyerekcipőt épp kinövő mobilappok és a kapcsolódó, multiplatform (Android, iOS) fejlesztési környezet minőségét biztosítani. Plusz ami még eszünkbe jut.

  Tag cloud: manuális tesztelés mobil device-okon, tesztautomatizálás (Selendroid), tesztadatok előállítása, eszközök (zsebkéstől a hidrogénbombáig, a teljesség igénye nélkül: Wireshark, tcpdump, jmap, JUnit, YourKit, SoapUI, JMeter), tesztelési tervek specifikáció alapján és tesztstratégiák, szoftverhibák felderítése, nyomon követése és adminisztrálása. Nem kell ebben mind tegnapra full profinak lenned, a hangsúly a tanuláson van - segítünk.

  Elvárások
  Maximalista hajcsár vagy, gyors, pontos és kíméletlen. Minden release előtt, alatt és után rémálmokat okozol nekünk. Úgy forgatod a bug tracker-t és az Excel függvényeket, mint más a pillangókést. Nem ismersz kompromisszumot, tudsz NEM-et mondani. Ki tudsz festeni egy kastélyt a kulcslyukon keresztül is, habár jobb szereted belülről. A vízcsap is elromlik a kezed közt. Szeretsz és tudsz fejlődni.
  Tag cloud: alapfokú Java SE 7 és egy scriptnyelv és SQL (MySQL / PostgreSQL / Oracle / MSSQL közül egyben elég alapfok), (közel) befejezett egyetemi tanulmányok, módszeres precizitás, minőség iránti elkötelezettség, középfokú angol írás- és olvasáskészség.

  Rólunk
  Őszintén: agile-ish, harcedzett, sztárigényeket és allűröket sem nélkülöző kis csapat vagyunk mégis nagy álmokkal és elvárásokkal. Be warned, mi szóltunk. Unortodox feladatokra junior tesztmérnököt, vagyis TÉGED. A fenti elvárásokat ne vedd 100%-osan komolyan. Nekünk fontosabb, hogy hova akarsz/tudsz eljutni az első pár nálunk eltöltött hónapban, mint a jelenlegi tudásod. Kihívások, lehetőségek bőven vannak, tőled függ, hogy mennyit akarsz/tudsz kihasználni belőle.

  Tag cloud: rugalmas időbeosztás (tudsz mellettünk egyetemre járni is - heti három napot azért kérünk az életedből az irodánkban), tapasztalt kollégák, folyamatos fejlődési lehetőség (segítünk belenőni a feladatba), órabér alapú fizetés, Budapest, Pécs, Szingapúr.

  Ha felkeltettük az érdeklődésedet, rövid CV-det küldd a jobs@multipasol.com címre.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd