Milyen a Nokia Solutions Network-nél dolgozni?
2014-11-28T09:44:23+01:00
2015-01-28T13:33:00+01:00
2022-07-19T03:53:06+02:00
 • Én ugyan nem dolgozom ott, de meg tudom neked válaszolni: jó.

  pl.: az elmúlt rövid időszakban elment egy srác tőlünk, mert nem találta itt (nálunk, nem NSN) amit keresett. ha őt kérdezed (és ide jönnél) nemet mondana. de jött egy srác, aki nagyon megtalálta a számítását. ha őt kérdezed, igent mondana.

  miért lenne más megítélése a te számodra objektív?

  Ha tetszik a hely, megfelel az elvárásoknak, vágj bele, és majd meglátod, hogy ki tudod-e alakítani a dolgokat úgy, hogy neked is jó legyen.
  Nehezen hinném hogy egy "ritka trágya" hely lenne :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mivel húztak fel ennyire?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mivel huztak fel?

  Googlezni kellett volna benne google nelkul? o.O
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hát én pont ma írtam tesztet náluk és iszonyat felhúztak vele....
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!  Arról szeretnék információt szerezni, hogy milyen a Noka Solutions Network (NSN)-nél dolgozni? Milyenek a feladatok, a munkakörülmények, a légkör, a fizetések rendben vannak-e? Úgy tudom, egy belső, C szerű nyelven folyik a fejlesztés, ezt mekkora "zsákutca" megtanulni, mennyire szűkíti be az ember lehetőségeit hosszútávon?

  Alapvetően kevés dolgot hallani erről a cégről, én például nem sokszor találkoztam vele az elmúlt években, de jelenleg éppen bővítenek, ennek kapcsán jelentkeztem hozzájuk. Voltam tesztíráson, illetve szóbeli interjún is, aminek a végén rögtön kaptam ajánlatot, egyáltalán nem mondanám, hogy rosszat, de nagyon furcsállom, hogy ennyire gyorsan megkínáltak egy pozícióval, illetve a tesztfeladatok sikerességéhez képest egy ennyire jóval.  Ha van itt esetleg valaki, aki ott dolgozott/dolgozik, tudna pár sort írni a tapasztalatairól?  Nagyon köszönöm!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Címkék
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd