JavaScript fejlesztőt keresünk
2014-08-29T16:28:12+02:00
2014-08-29T16:28:12+02:00
2022-07-22T17:11:21+02:00
 • A szóban forgó cég angol-magyar szoftverfejlesztő cég, amely egy évtizedes múltra visszatekintő vállalkozás tavalyi "spinoff" cége. Az elmúlt egy évben sorra nyerték a különböző start-up versenyeket, és mivel tőkét is kaptak, lehetőségük nyílt bővíteni a jelenlegi 3 fős fejlesztő csapatukat. Ők egyébként mind magyarok, mert az angol alapítók már 15 éve hisznek abban, hogy magyar programozókkal lehet igazán jó terméket fejleszteni.

  A termék és a feladat

  A fejlesztendő alkalmazás egy mobil CRM rendszer, számlázó modullal, naptár- és ütemezés-funkcióval, és egy csomó olyan szolgáltatással, ami igazodik egy speciális felhasználói csoport igényeihez. Ők a szakmunkát vállaló kisiparosok: asztalosok, burkolók, vízvezeték-szerelők, házfelújítók és -építők, mindenféle kivitelezők vagy akár lakberendezők. Munkájuk során jellemzően helyszíni szemle után árajánlatot adnak, ehhez gyakran fotókat készítenek, méréseket végeznek, és persze megbeszélik a háztulajdonosokkal, megrendelőkkel az igényeket, majd a helyszínen dolgoznak, illetve utazgatnak az anyagbeszerzések során. Azaz, munkájuk jó részét nem egy irodában végzik. Ez egy óriási piac Angliában és szerte a világban is. Jelenleg is már több ezer felhasználójuk van, döntő többségében az Egyesült Királyság területéről, de akad felhasználó Ausztráliában és Nigériában is. Tehát az alkalmazásnak mobilnak és biztonságosnak kell lennie, felkészülve az elvesztésre/lopásra, illetve arra, hogy a felhasználók nagyon egyszerű, jól érthető felületeket akarnak. A fejlesztői csapat nap feladatai közé tartozik a funkcionális és architektúrális tervezésben való részvétel, fejlesztés agilis módszertan szerint, kód review-n való részvétel. Kisebb/nagyobb funkciók specifikálása, kódolása, gyakori kis release-ek kiadása.

  Elvárások

  - Lehetőleg haladó szintű natív JavaScript, HTML5, CSS3 ismerete (PHP és egyéb webtechnológiák is jól jönnek)
  - Gyakorlat kliens-server architectúrára épülő alkalmazások fejlesztésében, Sencha Architect ismerete előny!
  - Mobil fejlesztésben szerzett tapasztalat előnynek számít.
  - Automatizált teszt scriptek írásában szerzett tapasztalat kifejezetten előnyös.
  - Haladó szintű angol nyelv-tudás muszáj.

  Az ideális jelölt olyan személyiség, aki start-up szemlélettel rendelkezik. Képes nagyon hamar önállóan dolgozni, mivel ez egy kis csapat, így nem fogja senki fogni a kezét... Nem ijed meg, ha egy funkció többszöri nekifutás után a kukában landol és helyette egy újjal kísérleteznek. Tehát képes felvenni a ritmust egy gyorsan változó környezettel, hisz a cégnek nagyon fontos alapelve, hogy gyorsan a piacra juttassa a terméket, és csak azt fejlessze le, amire tényleg szükség van. Rugalmas, vidám, kreatív, nyitott az újdonságokra, könnyen tanul és hát természetesen "hard-core teki"

  Munkavégzés helye és körülmények

  VI. kerület, Belváros, Oktogon környéke, co-working irodában dolgoznak együtt más cégekkel, de nemrég külön helységbe költöztek. A munkaidő rugalmas, lehetőség van alkalmankénti távmunkára. Viszont az illetőnek tudomásul kell vennie, hogy cserébe tőle is rugalmasságot várnak el. Tehát eseteként este 7-ig bent kell lenni, mert a project éppen olyan fázisban van, akkor azt fenntartások nélkül kell kezelni.

  Kompenzáció

  Bruttó 300.000-650.000 Forint/hó tapasztalattól függően. (juniorabb és seniorabb embert is keresünk)

  Jelentkezni a julia@mimox.com címen lehet, magyar és angol nyelvű önéletrajzzal, továbbá a (20) 9821754–es telefonszámon szívesen adunk további információt.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd