PHP debugger
2004-10-09T19:14:01+02:00
2004-10-10T11:04:11+02:00
2022-07-19T06:06:57+02:00
 • Köszönöm a segítségedet! Ha jól látom az Eclipse egy Java fejlesztő környezet, ami tud plugin-on keresztül PHP-t is kezelni. Kipróbáltam, de nekem "túl sokat tud", nem nagyon tudtam eligazodni benne. Létrehoztam egy projektet, de a PHP-t nem tudtam működtetni benne. Jó lenne valami egyszerűbb megöldás. Azért köszönöm! Még ha lesz időm megpróbálkozom az eclipsel még egyszer.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Eclipse
  hozzávaló plugin TruStudio
  egy másik plugin PHPeclipse

  lehet használni egyszere a kettőt.

  Nekem az Eclipse-szel az a bajom hogy nem színkiemelésnél nem lehet meghatározni csak a betű színét, a háttér színét nem.
  Nem lehet összecsukni csak a függvényeket, elágazást és a ciklusokat nem.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Windows alatt PHP programozáshoz debuggert keresek. Tudom, hogy a google-ban van egy csomó ilyen oldal, de nem tudtam megoldani. A Maguma-t, és a PHP Codert is kipróbáltam (többek között), de az elsőnek csak a fizetős változata tenné lehetővé a debuggolást, a PHP Coder-ben be tudok állítani töréspontot, és watch-ot, de "átszalad" rajta a program. A DBG-t megpróbálom betenni az "extentions"-k közé a php.ini-be akkor "Zend Optimizer:Unable register functions, unable to load" hibá
  val az apache is leáll....
  Szóval, ha valaki tud működő, ingyenes töréspontot is kezelő debuggert, vagy tudja miket és hogy kell beállítani, akkor kérem írjon!
  Előre is köszönet!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd