Php/webprogramozó fizetések
2014-05-26T12:43:05+02:00
2014-05-26T14:20:30+02:00
2022-07-22T19:43:13+02:00
 • Azért ha van 10-15 projekt az önéletrajzában és még keretrendszert (esetleg többet) is használt hozzájuk, kiszűrhető hogy azzal dolgozni is fog tudni.

  De én is találkoztam már olyannal, aki tömböket sem tudott feldolgozni és a label elemről is azt hitte hogy az valami HTML5 csoda, pedig vagy 2 éve már hogy webfejlesztőként dolgozott.  
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nagyon számít a tudás és a tapasztalat.
  Találkoztam olyan fejlesztővel, aki 3év után is alig tudott összerakni egy login részt.
  És van ennek az ellenkezője is.

  ha úgy érzed keveset keresel, próbálkozzál más helyen. Lehet több fizetésit is fogsz kapni, és olyan fejlesztésekben vehetsz részt amivel nagyon sokat tanulsz.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szerintem keveset kapsz. 

  Én 1 év céges fejlesztés után 180-at kaptam. Szerintem 3-4 év után inkább a 220-240e a reális. Persze backend fejlesztőként elvárható egy-két komolyabb FW (Yii, Kohana, Zend, Symfony, esetleg Drupal (tudom, ez nem FW)) ismerete. Javascript, CSS, HTML alap, de én például nem sitebuilderkedek. Persze megcsinálom ha kell, de mindig úgy hogy legközelebb ne kelljen Most egy 10-15e Ft-os tételt akarnak megspórolni úgy, hogy közben eltöltök vele annyi időt, hogy kész ráfizetés...  5-6 év után előjöhetnek akár a vezetői képességeid is, akkor pedig nettó 300+. Jobb helyeken nem vezetőként is megkaphatod. Itt a prog-hu-n is kerestek már bruttó 450e-ért Symfony2 fejlesztőt.  Amúgy nem tudom milyen színvonalról beszélsz, de annak senki sem felel meg hogy itt egy notepad++ WAMP-al, véletlenszerűen változó nyelvi kiosztással egy billentyűzet, meg mysql_query a DB-hez, aztán 1 óra alatt pakolj össze egy teljesen ajaxos admin felületet egy kapcsolt táblás adatszerkezetre, de keretrendszer nélkül. Ennél csak az szebb, hogy egy textareaba írj meg egy fél/egy oldalas scriptet. De általában egy teszt nem szokott nagyon durva lenni...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • üdv,

  kicsit szeretnék vitázni, ma most mennyi egy reális Php programozói fizetés. Ezalatt én most "webfejlesztést" értek, tehát PSD alapjáb sitebuild, CSS, HTML, MySQL, jQuery, Php backendet cakk-pakk. Én ezért most 160.000-at kapok nettóban, nem tudom, mennyire vagyok alulfizetve. Egyszer láttam olyat, hogy 200.000 nettóban meglenne, de ott eléggé el is kérték a szinvonalat, a tesztből jól látszott. Hallok ilyet, olyat, hogy kezdő jóval többet keres ennél is... de arról is lehet vitázni, mi van ha valaki "csak" php backendet csinál, azaz 0 HTML, jQuery
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd