Visual Studio, egyedi kezdőtemplate
2014-05-11T17:56:17+02:00
2014-05-13T12:57:27+02:00
2022-07-22T20:16:37+02:00
 • Miután egyszer megcsináltad a projektet, kb fél perc múlva tudod használni a következő solutionnél, nem tudom mi ezen a kevésbé elegáns.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hello!

  Nem értettél félre, inkább én fogalmaztam pontatlanul. Nem is annyira template, hanem egy nuget-hez hasonló megoldás kellene, mivel sokszor ugyanazokat a könyvtárakat használom a web projekthez és mondjuk a winformshoz is. Ha esetleg valami függőség miatt nem lenne jó, ki tudom törölni kézzel. Ezt viszont egy templateval csak úgy tudom megoldani ha minden egyes típushoz készítek egy ilyet, ami megint túl macera, főleg ha minden változtatást követni szeretnék. Ennyiben atx ötlete jobb.

  Köszi a linkeket!:)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mutasd a teljes hozzászólást!
 • ennél azért csak-csak van valami elegánsabb megoldás:)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Csinálsz egy projektet, amiben benne van minden, ami kell, és a következő projektnél csak hozzáadod a projektet a solution-höz, majd beteszed a függőségek közé?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hello!

  Az volna a problémám, hogy használok pár kiegészítő könyvtárat, ami a legtöbb fejlesztésemhez szükséges, de az sem baj, ha csak "porosodnak" a forrásban, mert nem foglalnak sok helyet. Ezek között van saját class és külső dll is. Van valamilyen mód rá, hogy a kezdő projektemben ezek benne legyenek mondjuk egy templateba tömörítve vagy valami Nuget-hez hasonló könyvtár csomag, ami automatikusan települ, ha szeretném? Ti használtok ilyet? MSSQL-hez valami hasonló ötlet?

  Egyszerűen csak zavar, hogy a projekt elkezdése előtt kb 20 perc mire összevadászom a szükséges, általában ugyanazon a könyvtárakat:)

  Üdv,
  Cerbi
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd