Programozó szakmai gyakorlati hely
2014-05-05T15:24:38+02:00
2014-05-29T11:21:39+02:00
2022-07-22T19:36:35+02:00
 • A jövő héten kedd, szerda és csütörtök délután 14:00-kor tartunk megbeszéléseket, akit még érdekel a lehetőség.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Cégünk minden évben fogad szakmai gyakorlatra hallgatókat. A következő programozási témakörökkel lehet nálunk találkozni:

  C/C++ embedded programozás (ARM, x86_64, környezet)
  C/C++ rendszerprogramozás (OS)
  C++ desktop applikáció fejlesztés
  PHP, Javascript webes applikáció fejlesztés
  Mobil applikáció fejlesztés

  Pár érdekesebb fejlesztésünk:

  - Beágyazott operációs rendszer (saját fejlesztésű multitasking preemptive operációs rendszer, microkernel felépítéssel. A rendszerben van grafikus user interface, TCPIP networking, virtuális filerendszer, különböző filerendszerek (saját FlashFile system, FAT32 ) ... A rendszer ARM, PPC és x86_64 platformokon fut

  - A grafikus user interface-hez kapcsolódik egy script nyelven (saját fejlesztésű script nyelv, saját virtuális bytekódra fordító compiler ...) programozható felületkezelő, és applikáció futtató környezet.

  - Rendszertervező és -fejlesztő desktop alkalmazás.


  A szakmai gyakorlat után lehetőség van nálunk akár a gyakorlaton elkezdett témából diplomát írni, és ösztöndíj és egyéb programban részt venni.
   
  A következő intézményekkel van szerződéses kapcsolatunk (ezektől az intézetektől szoktak jönni a legtöbben) BME, ELTE, JATE, de természetesen más intézménnyel is megkötjük a szükséges szerződéseket, hogy fogadni tudjunk, ha esetleg nem ezeken az egyetemeken tanulsz.

  A gyakorlati helye Budapest, a BME-hez közel.

  A CV-ket a következő címre várjuk: mr_andras_nagy@yahoo.co.uk

  A jelentkezésbe a következő információkat feltétlenül add meg:

  Melyik egyetemen tanulsz? Milyen képzésen és szakon? Mikor kezdted és várhatóan mikor fejezed be? Mikor kezdenéd a gyakorlatot? Milyen téma érdekel? Mennyit foglalkoztál eddig programozással, milyen szinten? Van-e valamilyen saját projekted, munkád, amivel eddig foglalkoztál?

  Üdv,
  András
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd