Másodperceket a biztonságért?
2003-04-27T22:02:01+02:00
2003-05-02T19:33:28+02:00
2022-07-27T19:27:45+02:00
 • Standard válasz: by design; ilyenre csinálták. Az XP aszinfron módon indítja a szolgáltatásokat, ahogy lehet bejelentkezni, már hagyja is, nem várja össze az összes szolgáltatást. A hálózati dolgaidat inkább külön kéne megnézni, hogy miért indulnak olyan lassan.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Most találtam: Windows 2000 Server OEM, 5 CAL: brutt= 43625 Ft. Forrás: http://www.pcdirect.hu/index.php?page=arlista_v
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • az XP-m tizen-iksz mp alatt feláll beloginolok majd még 30mp minimun mire a hálózati cuccok elindulnak (munaállomás service)!

  És nem véletlen hogy van egy XP-Anti-Spy prg is! Azért ez jelenthet valamit a biztonságról!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Esetleg ezt hasonlitsatok ossze az OpenBSD - statisztikajaval.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A w2k prof is jobb, mint az XP. Na igen, játszani nem lehet talán annyira rajta, de fejlesztők lennénk vagy mifene.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • w2k server: ~250k+afa
  adv server: ~900k+afa

  netchan
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • 1) Szerintem ez a C++ Builder (irtólassantöltődikbe) és általában a C forditok hibája (irtólassanforditanak)

  2) Az XP már bizonyitott. Szerintem ha Windows mellett maradsz, akkor használj Win2K-t, abból is Advanced Servert vagy Servert. Gyorsabb, stabilabb, szebb... miegymás.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hy, Dave! Itt egymas utan harom "nagy igazsag" iratott le: Az M$ jobban figyelhetne minderre. A gond az, hogy egy oriasi meretu oprendszeren, hasonlokepp nem kis sajat progik - lasd Office - futnak, ami eleve lassit. Itt jon a konfig kerdese. Nem beszelve az XP halozati kapcsolatairol, amit a legjobb letiltoni tobb okbol. Ugye a jel ketfele mehet :)) Ebben az esetben inkabb el... Ha annyira lassunak tartod a rendszert, a vezerlopult - teljesitmeny es karbantartas - felugyeleti eszkozok - szolgaltatasok -ban megtalalsz mindent. Eloszor az UPnP-t tiltsd le. es sorban a tobbit.... A javitasok, miutan jelentos hibakat hoznak helyre, kellenek, mert sajnos anelkul "vedtelenne" valsz. Javaslom, ezzel kapcsolatban nezz ra erre az oldalra, aminek egy resze, ha jol emlekszem "Hogyan vedjuk meg magunkat oprendszerunktol" cimet viseli, vagy valami hasonlot, regen irtam. Kosz a hozaszolasokat, es udv.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Konfig?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Figyu, én nem értek a biztonsághoz, eddig nem is volt rá szükségem(legalább is nem tudtam róla), de most kaptam a szülőktől egy nagyvasat xp minden patch(legalább is azt hiszem. De olyan lassú... a c++ builderre annyit kell várnom, hogy addig megnézek két szappanoperát. játszani pedig nem lehet vele, a szülők pedig azt mondják, hogy nyafogok. lehet az xp hibája?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem a M$ a gyarto? Nem neki kllene a legjobban erteni hozza? Akkor, hogy csinalhat egy olyan javitocsomagot ami ennyit lassit az oprendszer futasan?

  Vagy csak a windowsos rendszergizdak nem ertenek a rendszerukhoz?

  Ezekutan nem csodalkozom, hogy fogy a window$osok tabora

  Udv.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hogy ti milyen szemfülesek vagytok! En csak azt vettem eszre, hogy minden mukodik, ami eddig nem ment...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Én erre azt tudom mondani hogy adott vason a szüz új windows talpra áll 15 mp alatt.. ha erre most felrakom az összes ms által ajánlott patchet a bootolási idő mondjuk 30-35 mp között van. Ezt még kibirom.. de az alkalmazások darabonként, és ablakonként kb 2 mp vel lassabbak. A hdd hang és érzés alapján legalább kétszer annyit swappel (fél G ram mellett ezt nem kellene). Ugy én nem tudok dönteni a patchek felrakása mellett/ellen. Egyik oldalon a paranoiám, a másik oldalon a türelmetlenségem.

  TLoF
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Udv!
  A rendszer, es a halozatbiztnsag "kiirthatatlan" maniam. Ezert az ilyen hireket kisse mas szemmel olvasom. Azonnal az esetleges biztonsagot fenyegeto lehetosegek jutnak eszembe. Nezzetek el ezt a paranoiamat.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd