Weboldalak védelme
2014-03-23T13:07:23+01:00
2014-03-23T16:03:01+01:00
2022-06-29T08:35:47+02:00
 • Nekem ebben a mondókában ez a rész szúrt szemet:

  Nem vagyok egy nagyon pro a témában csak már ez maradt.

  A lustaság határtalan...

  Amúgy tényleg nem írtál semmi konkrétumot. Honnan tudjuk, hogy mihez szeretnél védelmet csinálni?

  Kapásból látatlanba én is az sql injectiont javasolnám, hogy nézz utána. Ezen felül mindig csinálj vizsgálatot az URL-re is, hogy mit ír oda a user. Sok program onnan is feltörhető pl. get paraméter átírásával... De konkrét példa nélkül nehéz bármit is mondani.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • És milyen adatbázist és szerveroldali nyelvet használnál? Mert egy sima html+css lapon nem nagyon lehet semmit feltörni. De hogy valamit mondjak is keress rá SQL injection, biztonságos file feltöltés stb.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Röhejes, amikor valaki egy fórumon akarja megíratni a szakdolgozatát.


  Keress rá az interneten, és örülj, hogy nem kell fél évig a könyvtárban ülnöd, hanem megtalál minden szükséges infót a google.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hali.!  Egy olyanban szeretnék tippeket kérni hogy egy weboldalt hogy lehetne a legjobban levédeni ugye feltörések ellen. Szakdolgozatomhoz kellene. Vagyis azt kérdezném hogy ki milyen fajta védelmet tudnátok ajánlani és igen kell csinálnom hozzá weblapot(tesztes tanár kérdez diák válaszol) ugyhogy ilyen legalapabtól egy normális szintig. (az ilyet hogy ne csinálj weblapot és nem törik fel-t ne írjunk.:D ) Ha lehet ebben kérnék segítséget és szerintem ha kérek mellé egy olyat hogy az oltogatást/flegmázást mellőzzük ugyanis segítséget kérek és nem véletlenül akkor ezt szeretném. Nem vagyok egy nagyon pro a témában csak már ez maradt.

  A segítő válaszokat előre is köszönöm.!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd