Unity 3D mentort keresek

Unity 3D mentort keresek
2014-03-10T15:02:09+01:00
2014-03-23T21:01:17+01:00
2022-10-22T17:00:31+02:00
 • Sziasztok!
  Bocs a hallgatásért, elég sűrű volt mostanában. Sikerült megtalálnom a tökéletes társat, már halad a munka.
  Megdöbbentő, hogy páran a teljes kép ismerete nélkül, a gőgtől és arroganciától megszédülve hogyan reagálnak egy segítség kérésre. A lényeg, hogy köszönök minden építő hozzászólást! Aki úgy érzi, hogy megértette a kérésemet és javaslatával, felajánlásával segíteni próbált, azt szívesen látom egy sétarepülésre a Dunakanyarba vagy a Velencei tóhoz. Ha van hozzá kedved, keress privátban!
  Bocs az esetleges elütésekért, a telefonomon írtam ezt a köszönetet.

  Mindenkinek jó fejlesztgetést, akár Open GL-ben, akár keretrendszerben! :)

  Üdv:
  65Cadillac
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szerintem sehol nem írta, hogy gondot okozna neki, csak azt, hogy sokkal hatékonyabban menne, ha valaki tanítaná és nem innen-onnan kellene összeszednie a dolgokat. Ezért fizetne is, tehát nem tudom mi ezzel a gondod. Tudom, jól esik másnak beszólni, de tényleg muszáj ezt?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Neked a jatekfejlesztes csak engine irasbol all? :) Mert ha igen, akkor gyorsan nezz utana par dolognak, mielott ilyen butasagokat irsz.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia!

  Jelenleg csapatkeresőben vagyok - szívesen látok kezdő és tapasztalt fejlesztőket, grafikusokat, akikkel kapcsolatban aztán mentalitástól, hozzáállástól függően kiderül, hogy együtt lehet-e velük dolgozni, vagy sem.

  Ha gondolod, navigálj át a jatekfejlesztes.hu csapatkeresés oldalára, ott megtalálod a felhívásomat (ClearIdea név alatt):

  JátékFejlesztés.hu - Fórumok - Csapatkeresés

  Amennyiben érdekel a téma, akkor a következő javaslatom van: amennyiben hozzá tudsz járulni a projekt fejlesztéséhez a szakértelmeddel (nem baj, hogy kezdő vagy, mert útközben meg fogsz tanulsz mindent, amire csak szükség van egy komolyabb szoftver fejlesztéséhez, mert elég sok építőkocka lesz érintve), akkor maga a tanulási folyamat számodra díjmentes lesz.
  Persze bizonyos fokú önállóságra is szükség van a hatékony kivitelezéshez, de én úgy gondolom, ahogy az ember tapasztaltabb lesz, egyre inkább igaz, hogy fél szavakból is megérti a társait.
  A személyes találkozóval kapcsolatban nekem az a véleményem (így munka mellett), hogy inkább csak a másik megismerésére kell, hogy korlátozódjon. Leginkább Skype-on keresztül tudnánk beszélni és megvitatni a kérdéses dolgokat.

  Üdv: ClearIdea
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Milyen összeget szánnál az oktatásra és hány embert kellene oktatni?
  Csak egy építő jellegű kritika. Szerintem több jelentkezőt fogsz találni, ha nem a hegynek kell mennie Mohamedhez, hanem fordítva ;)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia M.Seal!

  Köszönöm az építő hozzászólást! Remélem a csajozásban, barátok tekintetében, a bulizásban, szóval az élet minden fontos területén ilyen jól megy neked. Örülök, hogy van időd, energiád egy segítség kérésre fikázó választ írni.

  Üdv:
  65Cadillac
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Omega, köszönöm az ötletet!

  Üdv:
  65Cadillac
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ne hülyéskedj már, hogy egy keretrendszer tanulása is gondot okoz. Mi lenne, ha OpenGL-el kellene 3D programot írni saját kezűleg?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia,
  jatekfejlesztes.hu -t is probáld meg.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!

  Unity 3D tanuláshoz keresnék segítséget. Igen, tudom, hogy maga a Unity és a youtube is tele van ingyenes oktató anyagokkal, csak valahogy nem sikerül egyedül eljutnom odáig, hogy elkezdjem. Inkább fizetek az oktatásért, csak induljon már el a szekér.

  Olyan kommunikatív, tudását átadni képes segítőt keresek, aki magabiztosan kezeli a Unity-t és díj ellenében 3-5-10 alkalommal 4-6 órára el tudna jönni a Budaörsi repülőtér irodaházába. Az ingyenes parkolás megoldott, de a 87-es, 87A és a 187-es kék busszal, valamint a 41-es villamossal is megközelíthető.

  A cél egy 2 és egy 3D-s példa projekt közös összeállítása lenne, amely során a Te segítségeddel tapasztalatot szerezhetnék.

  Kösz, üdv:
  65Cadillac
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd