Közösségi finanszírozás crowded founding hogyan?
2014-03-01T23:22:16+01:00
2014-03-01T23:22:16+01:00
2022-07-19T03:52:07+02:00
 • Helló,

  Van valakinek itt tapasztalata közösségi finanszírozással kapcsolatban, hogy az miként is működik pontosan? Mármint azt tudom hogyan kell regisztrálni, illetve elvileg egy projektet feltölteni, de mégis hogy lehet elérni a célt, miként szokták ezeket a projekteket befuttatni?

  Én próbálgattam sajátomat facebook csoportokban és egyéb hasonló helyeken, ugyan még új a projekt, de nem sokan találnak rá ahogy látom a statisztikát.

  Illetőleg a legtöbb projektnél szinte csak képeket láttam mint leírást + nem sok közösségi megosztást.

  Esetlegesen megmutatom az enyémet és onnan talán jobban eltudjátok mondani, hogy mi az ami stimmel és mi az ami nem igazán:
  http://goo.gl/QjEEqE

  Próbáltam minél hosszabb nevet adni neki, hogy könnyebben rálehessen találni a keresőben, mert ahogy észrevettem rengeteg projekt van és a sima browse opcióban nem igazán találtam rá.

  Továbbá észrevettem, hogy hiába magyar böngészővel vagyok a keresőben alapból szűkíti az indiegogo az amerikai találatokra a listázást, ezért USA-be helyeztem a projektet. Mert ha nem csak ott akarok keresni, akkor ki kell szednem manuálisan a keresőből a szűkítést.

  Továbbá most kisképnek is betettem egy mozgó képet, hogy ha netán a keresőben látná valaki feltűnőbb legyen.... Esetlegesen az elrendezésével, vagy kialakításával, szöveggel, szöveg tartalmával kapcsolatban szívesen fogadnék néhány tanácsot.

  Illetve van értelme más országot megjelölni a projekthez? Tudja valaki miként kerülhet előrébb a találati listában a projekt?

  Vannak olyan oldalak ahol kimondottan ilyeneket szoktak "hirdetni"? Nekem nagyon nincs erre ötletem, még sosem csináltam ilyet.

  Láttam pár magyar oldalt is, de ott 1-3 projekt van, sőt van amelyiken egy sincs.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd