Weblap kódja és stylesheet-je
2014-02-07T22:23:16+01:00
2014-02-08T03:51:23+01:00
2022-06-29T08:00:34+02:00
 • Nincs itt semilyen sértődés, amit írtál abban igazad van, ezt én is tudom.
  A jegyzettömbről annyit: tudom, hogy ti azzal csináljátok, de még sem az idő sem  a lélek nem vitt rá, hogy azzal dolgozzak. De most már megkísérelem... Aki meg a Kárót összehozta, annak nőjön rá köröm (nem teljesen laikusként szerintem jobbat hoztam össze, igaz itt nincs stílus lap, de amikor csináltam még gőzöm sem volt róla, hogy kell és eszik e vagy isszák , azóta meg... Huuu - ahhoz egységes betűtípusra kell átírni az összes oldalt, mert így nagyon macerás stylesheet-et csinálni hozzá, az meg nem kevés idő... )
  No, mégegyszer kösz a súgást és az okosítást és minden jót neked!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem sértésnek szántam, remélem nem is az jött le.

  Tartalom egyszerű szerkesztéséhez elég egy jegyzettömb is, kikeresed a forráskódban a megfelelő részt és átírod. Termékfeltöltéshez, árváltozáshoz ez bőven elég kell legyen.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Amúgy jól müködik, de nem tudom mivel frissíteni mert a 2003-s FrontPage többet rossz már mint jó, az MSEW meg mint írtam kódhiba miatt omlik össze. Frissíteni viszont kell mert a termékek és az árak változnak... Ez esetben látom szomorú sorsomat, hogy egy új lapot kell összehozni... Amúgy kösz az okosítást!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem érdemes a sz..nak adni egy pofont.
  Vagy csináltasd meg hozzáértővel nulláról, vagy ne nyúlj hozzá. Pénzkidobás tovább fejleszteni, szépíteni; ha az elvárásoknak megfelelően működik, hagyd így.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia,

  Az MSEW = Microsoft Expression Web, a kódban sajna igazad van, "vegyes vágott", van abban minden   FrontPage 2003-al készült állítólag, szerintem csak egy része... Hogy ki használ Navigátort... senki, ez a lap 2006-ban készült... nem én hoztam össze, én csak frissítem és a tulaj vagyok. Annyit hadd kérdezzek még, hogy mi itt a megoldás: (tudom az igazi egy új weblap lenne... de nincs rá keretem... nem megy a  bót ) minden oldalhoz írjak (az MSEW-vel egy botcsinálta grafikus is meg tudja csinálni) új stylesheet-et, vagy...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Lehet igaza van az MSEW -nek (habár nem tudom mi az).

  A fejléc alapján 4.01, de ez tele van olyan ms elemekell, ami nem része a 4.01-nek.
  Azaz ez egy MS-nek megfelelő honlap.

  Ms office, FrontPage és talán Dreamwaver maradványkódok, valami template maradványok  - legalább kommentben- vannak benne. Gyanítom egy szabványnak sem felel meg.
  (Ki használ még navigátor 4-t? ehhhh)


  css terén jobb a helyzet szerintem, css2 ránézésre, de azért ott is vannak érdekességek, mindent visz a
  ftp://karo-egyediajandek.hu.boxText {}.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok,

  Kérlek benneteket, súgjon már valaki, hogy a weblapom milyen HTML verzióban, és melyik stylesheet-el készült (a kód szerint 4.01 HTML, <˘!doctype html public "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> de az MSEW ezt nem fogadja el). Így nem bírom beállítani az MESW-t, kódhibákat jelez és folyton összeomlik. Sajna arra sem bírok rájönni, hogy a weblapom 1, 2... stb, vagy melyik stylesheet-el készült. Ez astylesheet - ami az MSEW 4 szerint ch3. - de bevallom nem tudom, hogy ez melyik.... (csak hobbi szinten értek a weblap íráshoz)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd