PHP programozó 24/7 script írására távmunkára
2014-02-04T18:27:12+01:00
2014-02-04T18:27:13+01:00
2022-06-30T01:56:21+02:00
 • A cégünk PHP programozó fejlesztőt keres 24/7-es szerveroldali script írásához. Kezdetben részmunkaidős munka mely a későbbiekben teljes munkaidejüvé duzzadhat. A jelenlegi kollégáink terhelését hivatott csökkenteni elsősorban, tehát fontos hogy tudj egy csapat részeként dolgozni, viszont egyedül is meg tudj hozni döntéseket, előrelátóan tudj tervezni, ami az adott feladatban a te hatásköröd.

  Elvárások:

  magyar nyelv ismerete előny 
  PHP programozási nyelv magas fokú ismerete 24/7 script irásában tapasztalat előny
  MySQL ismerete, tudd mit jelentenek az egymásba ágyazott lekérdezések
  Szeresd a kihívásokat
  Tudj tervezni, mivel a te területedhez tartozó részt nem csak programilag kell megtervezned, hanem adatbázis oldalról is


  Első munka:

  Első lépésként a feladat egy teljes értékü üzenetküldő rendszer létrehozása, mely egyaránt kommunikál a frontenddel, és a többi 24/7-es scripttel. Ebben a tekintetben csapatmunkára van szükség egyeztetésre a kollégákkal, a lehető leghatékonyabb megvalósítás érdekében.

  Az üzenetküldő modulnak tudnia kell többnyelvű üzeneteket küldenie, SMS-ben (API van), Email-ben, Push üzenetek formájában. Lehetőleg egy többszálú programot kell létrehozni, hiszen ha valamelyik ág belassul attól még ne akadjon meg a többi üzenetküldési forma. Természetesen ha valamilyen okból teljesen leállna a script ezt érzékelnie kell és ujra kell magát indítania. Az üzenetküldőtől a legfontosabb elvárás, hogy minden rendszerüzenet eljusson a végfelhasználóhoz minél előbb!

  A munkákat projekt alapon fizetjük ki. Amennyiben a munka mennyisége a későbbiekben indokolja, úgy teljes munkaidős munka lesz a projektből.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd