Általános felhasználási feltételek.
2014-01-17T09:58:55+01:00
2014-01-17T15:25:11+01:00
2022-07-19T01:57:07+02:00
 • Sikerült jogot szereznem a terjesztésre. Ezeket a könyveket a 80-as, 90-es években nyomták és az akkori kiadót felvásárolta egy másik cég. Némi telefonálgatás után kaptam tőlük egy emailt, amiben leírták, hogy az elektronikus terjesztést engedélyezték nekem. Nem tudom, hogy ez mennyire számít hivatalosnak, de ha beindul az oldal, akkor leiratom velük aláírással és pecséttel.  Akkor egyelőre hagyom a felhasználási feltételeket.
  Köszi szépen a segítséget!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Akkor már csak az a kérdés, hogy jogodban áll e ezeket a szövegeket felmásolni az oldaladra.

  Amúgy nagy ASZF nem kell, ha csinálsz is, max olyanokat tegyél bele, hogy a látogatók mit ne tegyenek, milyen szabályokat tartsanak be, különben törlöd a hozzászólását, esetleg a felhasználót, vagy ilyesmi.
  Aztán meg menet közben úgyis kiderül, hogy kell e még bele valami.

  De egy rakás oldalon nincs ASZF, úgyhogy tuti nem "kötelező".
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A sztorik régi könyvekből származnak és az egészet úgy másolom fel ahogy vannak a könyvekben. Nem módosítom a neveket. Van ahol Horváth László, van ahol H.L és van ahol H. László van megadva. A könyvben sehol sincs feltüntetve, hogy ezek valódi nevek, vagy kitaláltak. Én a biztonság kedvéért kiírtam az oldalra, hogy kitaláltak. Így nem tudnak belekötni. :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Egyes sztorikban benne vannak a szereplők valódi nevei, de kiírtam a főoldalra, hogy nem fedik a valóságot.

  Most akkor valódi nevek vannak, vagy kamu nevek? Nem mindegy. (Legyenek csak kitalált nevek!)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Üdv mindenkinek! Egy olyan oldalon dolgozok, ami régi történeteket, megtörtént eseményeket dolgozik fel. Az oldalon lehet regisztrálni és megjegyzéseket írni az egyes sztorikhoz. Egyes sztorikban benne vannak a szereplők valódi nevei, de kiírtam a főoldalra, hogy nem fedik a valóságot. Sok oldalon (ahol regisztrálni lehet) be kell pipálni, hogy elfogadom a felhasználási feltételeket. Arra lennék kíváncsi, hogy ilyen felhasználási feltételeket kötelező kitenni? Esetleg származhat e valami hátrányom abból, ha nem teszem ki? Az oldal használata természetesen teljesen ingyenes, reklámokból fogja fenntartani magát és vásárolni se lehet rajta semmit.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd