IOS-objetcive-c fordító
2013-12-22T20:30:04+01:00
2013-12-23T18:57:00+01:00
2022-07-23T02:22:21+02:00
 • Szerintem nagyon király ez a mac.
  Nekem tetszik. És az iphone programozás is tetszik, csak végre el tudnám kezdeni. Intel gépem van.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem tudok sajna, mert évek óta nem játtszottam ilyen tákolt rendszerrel, mert kínlódásos..de nem kicsit.

  http://www.ihackintosh.com/2012/07/how-to-install-os-x-mountain-lion..

  Hozzávetőlegesen ezt kell végigszenvedni. Ajánlott csak Intel gépekkel próbálkozni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • De olyat nem találtam,amit vmware-ból lehet indítani,és kompatibilis is. Tudsz esetleg egy linket küldeni,ha még is van?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hát olyan rendszer kéne mi kompatibilis az Xcode 5-el, mert februártól az Aple egyébként is csak az Xcode 5-el készült programok feltöltését engedi majd..ami egyébként nem is baj, mert sok bugot megoldottak benne, és sok olyan extra könnyítést tartalmaz ami miatt korábban órákat vagy napokat kellett volna kűzdeni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia!
  Nekem van VMware-m, rajta van a machintos os X 10.8, de ha ott bemegyek az app store-ba,majd xCode, de nem tudom letölteni,mert csak a 10.8.4- vagy újabb engedi. Mit tegyek?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia!
  Némi kínlódás árán feltudsz telepíteni a gépedre külön partícióra hackintosh rendszert!
  Gyakorlatikag rendes OSX rendszer, egy bootloaderrel és EFI emulátorral.

  De.. a veszélye fennáll, hogy nagy örömmel nekiállsz fejleszteni, mert tegyük fel nem lesz semmi problémád, ám érkezik egy frissítés és mondjuk utána az OSX rendszered soha többet nem fog elindulni.

  Szóval lehet akár ingyen is ilyen rendszered, nekünk anno 3 hetünkbe tellett míg kiderítettük, hogy a mi PC konfigunkra milyen modulokat kell telepíteni, hogy egyáltalán elinduljon a némileg átgyúrt rendszer.

  Nem volt Wifi, és hang. De a rendszer működött.

  És itt döntöttem úgy, hogy veszek egy mac minit...aztán rá később 2 évre vettem egy macbook pro-t. Kb ez az út járható, és kb te is ezen fogsz végig menni.

  Sőt, nem hivatalos portálokon VMware ISO lemezképet is be lehet szerezni, és emulálva is tud működni a rendszer... de az emulált rendszernek kell 8 gigaram (legalább 4) és jo ha van egy 2-4 magos procid.

  Sebességben lesznek limitációk, de lehet használni..legalábbis ki lehet próbálni, aztán lehet, pont az amuláció miatt fog szaggatni, és azt fogod mondani, hogy ez egy lassú és béna rendszer, nem akarod használni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Le kéne töltenem a mac os x-et, de azt hallottam,h nem megy minden gépen

  Nem. Egy almás számítógép kell hozzá. Például egy legalább 2009 eleji mac mini. (a legolcsóbb apple gép ami erre a célra megfelel.)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!
  Objetcive-ben, iOS-re szeretnék programozni. Hogy tudom ezt megtenni? Le kéne töltenem a mac os x-et, de azt hallottam,h nem megy minden gépen. Akkor hogy programozzak iphonera?

  Köszönöm!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd