SOAP
2013-11-17T20:09:49+01:00
2013-11-18T10:40:24+01:00
2022-07-18T20:45:52+02:00
 • Szerintem ha létezik is erre dobozos termék, hátrébb lesztek vele, mint előrébb. Kell nektek egy proxy service, ami nem ismeretlen dolog, és tuti jobb az ilyesmit eleve testre szabottan legyártatnotok, leszámítva, hogy szerettek mérgelődni

  Ha a kommunikációs primitívek megfelelően dokumentálva vannak, darabszámuktól függően átlagos esetre mondjuk 1-2 emberhónapnyi munkát tippelnék, mire tényleg olajozott lehet.

  A feladat dokumentáltságáról, illetve egykori rendszerek fejlesztőinek elérhetőségéről (mármint egyáltalán elérhetőek-e) egy felírás talán elférne ide, lévén közérdekű a hirdetés szempontjából.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Vannak rá dobozos termékek, de ezek igen költséges megoldások, pl. WebSphere MQ. Egy köztes service beiktatása célravezetőbb, a kód jelentős része generálható a wsdl-ekből.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Több nagyker és egy webshop közötti SOAP kommunikációhoz- egy nagyker felőli SOAP lekérdezéseket feldolgozó (XML konverzió), majd a webshop felé szintén SOAP-on kommunikáló interface-t szeretnék fejlesztetni. Nem tudom, hogy vannak-e erre létező megoldások, de gondolom nem én vagyok az egyetlen aki ilyet szeretne használni, így akár lehet is.

  Tud valaki esetleg segíteni ebben? Ha nincs létező megoldás, akkor fejlesztőt keresek. Ha van akkor tanácsot / segítséget :)

  Köszönöm!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd