Megosztott Eroforrasok
2013-10-29T17:51:33+01:00
2013-10-30T10:21:46+01:00
2022-07-19T01:33:10+02:00
 • A szoftver módosítása nélkül nem fog menni. Szerintem.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A programhoz nem tudok hozzanyulni, az adott. A lenyeg, hogy legyen egy szervernek kinevezett gep, ami elvegzi a feladatot (futtatja a programot), mikozben felhasznalja a tobbi internetrol csatlakozott gep szamitasi kapacitasat is, a gyorsabb munkavegzes erdekeben.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hát ez inkább pcfórumos téma, de sebaj.

  Kérdés most mi is a lényeg. Az erőforrások kibővítése vagy a műveletek központosítása?

  Az erőforrásokat úgy tudod bővíteni, hogy a programban párhuzamosítási lehetőséget keresel és szétosztod a feladatokat a gépek között.

  Ha központosítani akarod akkor pedig kinevezel egy netre kötött gépet szervernek és egy kliensprogrammal mindenki eléri és csinálja rajta azt, amit akar.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!

  Remelem, hogy jo helyen irok, a kovetkezo problemam van:

  Szeretnek futtatni egy prgramot a gepemen, ami adatbazis mulveleteket vegez szovegfajlok alapjan, es eleg sokaig tart egy-egy muvelet. Nem vagyok egyedul, vagyunk egy csoportban kb 20 ember, es eleg lenne egy gepen elvegezni a feladatot. (a gepek nincsenek LAN-on, csak az internet koti ossze oket)
  Van erre valami modszer, hogy megosszuk az eroforrasokat, es gyorsabb legyen a folyamat?
  Tudom, hogy ez igy eleg altalanos, de valami olyasmire gondolok, hogy kapok x GB ram-ot, meg X cpu teljesitmenyt plusszba. Vagy ennel sokkal specifikusabb?

  Koszi elore is!

  requiem
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd